Τελευταία Νέα
Διεθνή

Pushilin: Οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις υπέστησαν μεγάλες απώλειες στο Opytnoye στο Luhansk

Pushilin: Οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις υπέστησαν μεγάλες απώλειες στο Opytnoye στο Luhansk
Οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις χρησιμοποίησαν άρματα μάχης και οχήματα μάχης πεζικού στο Opytny, αλλά υπέστησαν σοβαρές απώλειες
Τα ουκρανικά στρατεύματα προσπάθησαν να προελάσουν με τη βοήθεια τανκς και οχημάτων μάχης στην περιοχή του χωριού Opytnoye, αλλά υπέστησαν σοβαρές απώλειες, δήλωσε ο αναπληρωτής επικεφαλής του Donetsk Denis Pushilin στο Telegram.
«Βλέπουμε ότι ο εχθρός έχει γίνει πιο ενεργός προς την κατεύθυνση του οικισμού Opytnoye. Ανέπτυξε άρματα μάχης και οχήματα μάχης, υπέστη σοβαρές απώλειες, αλλά οι μάχες συνεχίζονται. Ο εχθρός προσπαθεί να βελτιώσει τις θέσεις του προς αυτή την κατεύθυνση.
Οι μονάδες μας θα συνεχίσουν να αναλαμβάνουν κάποια... εγχειρήματα, τότε δεν υπάρχουν σοβαρές ανησυχίες» είπε σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά του ο Pushilin.
Σύμφωνα με τον Pushilin, δεν υπάρχουν σημαντικές αλλαγές στην κατεύθυνση Krasnolimansky.
Εκεί, οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας εξαπέλυσαν αρκετές μικρές επιθέσεις προς την κατεύθυνση των δασών Torsky και Serebryansky, αλλά οι ρωσικές μονάδες απέκρουσαν όλες αυτές τις προσπάθειες.
Προς το παρόν δεν υπάρχουν σοβαρά σημάδια εντατικοποίησης των εχθροπραξιών προς αυτή την κατεύθυνση, πρόσθεσε ο επικεφαλής του DPR.
Στην κατεύθυνση του Artemovsk, σημείωσε, καταγράφηκε μια «επιχειρησιακή μονάδα»: εκεί τα ουκρανικά στρατεύματα άρχισαν να ανασυντάσσονται και να αντικαθιστούν προηγμένα αποσπάσματα επίθεσης.
Στις κατευθύνσεις Andreevka και Kurdyumovka, ο εχθρός προσπάθησε να βελτιώσει τις θέσεις χρησιμοποιώντας πυροβολικό, αλλά δεν είχε επιτυχία, πρόσθεσε ο Pushilin.
Επίσης, δεν σημειώνονται σημαντικές αλλαγές στην κατεύθυνση Maryinsky και η κατάσταση στην κατεύθυνση Ugledar παραμένει υπό έλεγχο, κατέληξε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης