Τελευταία Νέα
Διεθνή

Αποτυχία η αντεπίθεση, στους 71.500 οι νεκροί Ουκρανοί στρατιώτες

Αποτυχία η αντεπίθεση, στους 71.500 οι νεκροί Ουκρανοί στρατιώτες
Τους τελευταίους 7 μήνες, 270.000 Ρώσοι υπέγραψαν εθελοντικά στρατιωτικές συμβάσεις είπε ο Putin
Για πλήρη αποτυχία της ουκρανικής αντεπίθεσης έκανε λόγο ο Ρώσος πρόεδρος, Vladimir Putin κατά τη διάρκεια ομιλίας του στο Ανατολικό Οικονομικό Φόρουμ που πραγματοποιείται στο Vladivostok.
Ο Putin εκτίμησε ότι μέχρι στιγμής έχουν σκοτωθεί τουλάχιστον 71.500 Ουκρανοί στρατιώτες καθώς και ότι ο ουκρανικός στρατός έχει χάσει 543 άρματα μάχης και περίπου 18.000 τεθωρακισμένα οχήματα διαφόρων τύπων και κατηγοριών, τη στιγμή μάλιστα που η ουκρανική αντεπίθεση δεν έχει φέρει κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα.
Την ίδια στιγμή, ο Ρώσος πρόεδρος τόνισε ότι τους τελευταίους 6 με 7 μήνες, περίπου 270.000 Ρώσοι έχουν υπογράψει εθελοντικά στρατιωτικές συμβάσεις, ενώ είπε πως σε καθημερινή βάση 1.000 με 1.5000 Ρώσοι υπογράφουν συμβάσεις με τις ένοπλες δυνάμεις της Ρωσίας.
«Οι Ρώσοι υπογράφουν συμβάσεις με τις ένοπλες δυνάμεις συνειδητά και οικειοθελώς, κατανοώντας ότι θα βρεθούν σε μια ζώνη μάχης.
Ο κάθε πολίτης θα πρέπει να έχει συνείδηση για την χώρα που του έδωσε τα πάντα, στην οποία μεγάλωσε, έλαβε την εκπαίδευση του και κατέγραψε επιτυχίες» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ρώσος πρόεδρος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης