Τελευταία Νέα
Διεθνή

Οι Ρώσοι απέκρουσαν ουκρανική επίθεση στην Kherson – Απενεργοποίησαν δύο πυραύλους Storm Shadow

Οι Ρώσοι απέκρουσαν ουκρανική επίθεση στην Kherson – Απενεργοποίησαν δύο πυραύλους Storm Shadow
Δύο δυτικής κατασκευής πύραυλοι Storm Shadow μεγάλου βεληνεκούς, που εκτοξεύθηκαν από μαχητές του καθεστώτος του Κιέβου, απενεργοποιήθηκαν σήμερα πάνω από την περιοχή Kherson
Σχετικά Άρθρα
Οι ρωσικές δυνάμεις απέκρουσαν επιθέσεις Ουκρανών με δύο πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς Storm Shadow στην περιοχή Kherson, ανέφερε ο αναπληρωτής κυβερνήτης Vladimir Saldo, προσθέτοντας ότι κανείς δεν τραυματίστηκε.
«Δύο δυτικής κατασκευής πύραυλοι Storm Shadow μεγάλου βεληνεκούς, που εκτοξεύθηκαν από μαχητές του καθεστώτος του Κιέβου, απενεργοποιήθηκαν σήμερα πάνω από την περιοχή Kherson.
Ο ένας καταρρίφθηκε από συστήματα αεράμυνας, ενώ ένας άλλος εξουδετερώθηκε από συστήματα ηλεκτρονικού πολέμου και στη συνέχεια έπεσε στο έδαφος.
Το πιο σημαντικό, δεν τραυματίστηκε κανείς.
Καταφέραμε να αποτρέψουμε σημαντικές υλικές ζημιές, οι πύραυλοι εξαφανίστηκαν πάνω από ένα χωράφι», είπε στο κανάλι του στο Telegram.
Ο Saldo σημείωσε ότι «το Κίεβο αποκαλεί ξεδιάντροπα αυτούς τους πυραύλους ειρηνικούς.
Ωστόσο, είναι Ρώσοι στρατιωτικοί, οπλισμένοι με όπλα υψηλής τεχνολογίας και εξοπλισμένοι με προηγμένα συστήματα ηλεκτρονικού πολέμου, που τους καθιστούν ασφαλείς για τους Ρώσους πολίτες.
Ευχαριστώ τους μαχητές μας για το εξαιρετικό έργο τους» πρόσθεσε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης