Τελευταία Νέα
Διεθνή

Πατέρας σύντομα ο Κασσελάκης; Η γερμανική ΤΑΖ αναφέρει ότι ετοιμάζεται να αποκτήσει παιδί μέσω παρένθετης

Πατέρας σύντομα ο Κασσελάκης; Η γερμανική ΤΑΖ αναφέρει ότι ετοιμάζεται να αποκτήσει παιδί μέσω παρένθετης
«Το ηλιοκαμμένο αγόρι από τις ΗΠΑ»
H γερμανική ΤΑΖ σε δημοσίευμά της για τον Στέφανο Κασσελάκη με τίτλο «Το ηλιοκαμμένο αγόρι από τις ΗΠΑ», αναφέρει ότι ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ «σχεδιάζει να αποκτήσει παιδί μέσω παρένθετης μητέρας» με τον σύντροφό του, τον Τάιλερ Μάκμπεθ.
Το άρθρο της γερμανικής ΤΑΖ, σχολιάζοντας τη νίκη του Στέφανου Κασσελάκη στον Α’ γύρο εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ και τις πιθανότητες που έχει στις δεύτερες κάλπες της Κυριακής, 24 Σεπτεμβρίου για ανάδειξη προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνει ότι ο ίδιος συζεί με τον σύντροφο του Τάιλερ Μάκμπεθ και προσθέτει ότι το ζευγάρι σχεδιάζει να αποκτήσει παιδιά μέσω παρένθετης μητέρας.

Αναλυτικά το σχετικό απόσπασμα της γερμανικής TAZ για τον Στέφανο Κασσελάκη

“Ο κ. Κασελάκης δίνει ιδιαίτερη σημασία στην άμεση ευθυγράμμιση της ελληνικής νομοθεσίας με "τις πιο προηγμένες ευρωπαϊκές χώρες σε όλα τα θέματα ισότητας και προστασίας των γυναικών, των μονογονεϊκών οικογενειών, των ατόμων με αναπηρία, καθώς και των ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων. Η Ελλάδα θα πρέπει να γίνει "πρότυπο για την ενσωμάτωση και την ισότητα σε όλη την Ευρώπη", δήλωσε ο Κασελάκης.
Ο ίδιος ζει σε σύμφωνο συμβίωσης που σχηματίστηκε στις ΗΠΑ με έναν άνδρα, τον νοσηλευτή Tάιλερ Μάκμπεθ. Το ζευγάρι σχεδιάζει να αποκτήσει παιδιά μέσω παρένθετης μητέρας. "Με λυπεί το γεγονός ότι μπορούμε να κάνουμε παιδιά στην Αμερική που δεν αναγνωρίζονται στην Ελλάδα", δήλωσε ο Κασελάκης.
Όμως, η βασική του προτεραιότητα, είπε ο Κασελάκης στην taz, είναι "η χώρα μας να λειτουργεί δημοκρατικά. Αυτό δεν συμβαίνει. Πρέπει να γίνει μια μεγάλη κάθαρση από τα κάτω προς τα πάνω. Από παντού. Γι' αυτό χρειάζεται γερό στομάχι και πρέπει να χαλάσεις το παιχνίδι για πολλούς. Είμαι έτοιμος να το κάνω αυτό".

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης