Τελευταία Νέα
Διεθνή

Οι αυτοκινητοβιομήχανοι της Γερμανίας προειδοποιούν την κυβέρνηση για εμπλοκή της κινεζικής κατασκοπείας

Οι αυτοκινητοβιομήχανοι της Γερμανίας προειδοποιούν την κυβέρνηση για εμπλοκή της κινεζικής κατασκοπείας
Ο Σύνδεσμος Γερμανικής Αυτοκινητοβιομηχανίας υποστηρίζει επίμονα την απεξάρτηση από τις κινεζικές εισαγωγές
Ο Σύνδεσμος Γερμανικής Αυτοκινητοβιομηχανίας VDA θα προτρέψει το Βερολίνο να αντιμετωπίσει τις ανησυχίες σχετικά με τους νέους νόμους κατά της κατασκοπείας και να υποστηρίξει την εμπιστευτικότητα των επιχειρηματικών δεδομένων σε ένα νέο έγγραφο θέσεων για την Κίνα που περιήλθε στα χέρια του πρακτορείου Reuters.
Ο VDA πρόκειται να δημοσιεύσει αργότερα σήμερα το οκτασέλιδο έγγραφό του για την Κίνα, τη μεγαλύτερη αγορά αυτοκινήτου στον κόσμο, ως απάντηση στην αρχική στρατηγική της γερμανικής κυβέρνησης για την Κίνα που δημοσιεύθηκε τον Ιούλιο.
Στο έγγραφο αυτό, ο Σύνδεσμος ο οποίος εκπροσωπεί μεγάλες αυτοκινητοβιομηχανίες όπως η BMW και η Volkswagen καθώς και μικρότεροι προμηθευτές, εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι η κυβέρνηση απέρριψε την «αποσύνδεση» από την Κίνα υπέρ της έννοιας του περιορισμού ρίσκου - ή της μείωσης των στρατηγικών εξαρτήσεων από την Κίνα.
Αλλά επίσης προειδοποίησε την κυβέρνηση να μην παρεμβαίνει σε επιχειρηματικές αποφάσεις λέγοντας ότι θα πρέπει αντ’ αυτού να υποστηρίξει τις στρατηγικές διαφοροποίησης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης