Τελευταία Νέα
Διεθνή

Kadyrov σε Putin: Κανένας φόβος από τα Abrams – Μπροστά… οι Τσετσένοι

Kadyrov σε Putin: Κανένας φόβος από τα Abrams – Μπροστά… οι Τσετσένοι
Η Τσετσενία είναι η μόνη περιοχή της Ρωσίας που έχει σχηματίσει 5 συντάγματα και 3 τάγματα – Όλα στην πρώτη γραμμή είπε ο Kadyrov
Σχετικά Άρθρα
Συνάντηση με τον Ρώσο πρόεδρο, Vladimir Putin είχε νωρίτερα σήμερα Πέμπτη 28/9 στο Κρεμλίνο ο επικεφαλής των Τσετσένων, Ramzan Kadyrov, ο οποίος υπογράμμισε την ενθουσιώδη συμμετοχή των Τσετσένων στην ειδική στρατιωτική επιχείρηση της Ρωσίας στην Ουκρανία.
Όπως είπε ο Kadyrov, τα αμερικανικά άρματα Abrams δεν προκαλούν κανέναν φόβο, αναφέροντας πως και αυτά θα έχουν την ίδια τύχη με τον υπόλοιπο στρατιωτικό εξοπλισμό των Ουκρανών, υποστηρίζοντας πως οι Τσετσένοι στρατιώτες είναι σε καλή διάθεση και ότι όλα τους τα προβλήματα επιλύονται.
«Έχουμε αγοράσει πάνω από 1.000 οχήματα, ανάμεσα τους και πάνω από 100 τεθωρακισμένα» είπε ο Kadyrov, υποστηρίζοντας πως η Τσετσενία είναι η μόνη περιοχή στη Ρωσία που έχει σχηματίσει 5 συντάγματα και 3 τάγματα, τα οποία όλα συμμετέχουν στην πρώτη γραμμή της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης στην Ουκρανία.
«Αυτός είναι ο κοινός μας σκοπός.
Πρέπει να νικήσουμε μαζί.
Όλος ο λαός μας σας υποστηρίζει» είπε ο Kadyrov στον Putin, ο οποίος επαίνεσε τον Kadyrov για την κατάσταση στη Δημοκρατία της Τσετσενίας, αναφέροντας πως αυτό συμβαίνει χάρη στον Kadyrov και στην ομάδα του που λειτουργούν με σιγουριά και που έχουν καλή αλληλεπίδραση με την ομοσπονδιακή κυβέρνηση.
Ο Ρώσος πρόεδρος ζήτησε από τον Kadyrov να μεταφέρει τις ευχές του τόσο στους Τσετσένους μαχητές όσο και στις οικογένειες τους για την θαρραλέα και ηρωική στάση τους.

www.bankingews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης