Τελευταία Νέα
Διεθνή

Putin: Η Δύση περίμενε να καταρρεύσουν τα πάντα στη Ρωσία και εμείς λύνουμε εύκολα όλα τα προβλήματα

Putin: Η Δύση περίμενε να καταρρεύσουν τα πάντα στη Ρωσία και εμείς λύνουμε εύκολα όλα τα προβλήματα
«Έχουμε τα πάντα για να ακολουθήσουμε αποτελεσματικά τον κατάλληλο δρόμο και να ενισχύσουμε τη χώρα», τόνισε ο Ρώσος πρόεδρος
Σχετικά Άρθρα
Η Ρωσία είναι σε θέση να λύσει όλα τα προβλήματά της, σε αντίθεση με τις προσδοκίες των αντιπάλων της, διαβεβαίωσε ο Ρώσος πρόεδρος Vladimir Putin.
«Υπάρχουν πολλά ερωτήματα, αλλά θέλω να το τονίσω αυτό - έχουμε όλες τις δυνατότητες για λύσεις, ανεξάρτητα από το πόσο παράξενο μπορεί να φαίνεται σε ορισμένους θεατές από το εξωτερικό, σε εκείνους που περίμεναν να δουν τα πάντα να καταρρέουν εδώ», είπε ο Putin σε μια σύνοδο με περιφερειακούς ηγέτες που εξελέγησαν τον Σεπτέμβριο.
«Αντίθετα, η οικονομία κερδίζει δυναμική.
Η βιομηχανία λειτουργεί τόσο αποτελεσματικά όσο δεν λειτούργησε για μεγάλο χρονικό διάστημα, η γεωργία σημειώνει συνεχώς νέα ρεκόρ και οι κατασκευές αναπτύσσονται με ρυθμό που δεν υπήρχε στη σοβιετική εποχή», είπε ο Putin.
«Έχουμε τα πάντα για να ακολουθήσουμε αποτελεσματικά τον κατάλληλο δρόμο και να ενισχύσουμε τη χώρα», πρόσθεσε.
Επέστησε την προσοχή των περιφερειακών αρχηγών «στην εμπιστοσύνη που επέδειξε ο κόσμος» προς τις εκλογές.
«Πράγματι, τόσο η συμμετοχή όσο και το επίπεδο υποστήριξης ήταν ενδεικτικά ότι ο κόσμος μας εμπιστεύεται όλους, ειδικά εσάς.
Εμπιστεύονται τη ζωή τους και τη μοίρα τους σε μεγάλο βαθμό», είπε ο Ρώσος πρόεδρος.
Μεταξύ των προβλημάτων που πρέπει ακόμη να επιλυθούν, ανέφερε την κατασκευή νηπιαγωγείων και σχολείων και την έλλειψη ιατρικού προσωπικού.
«Τα προβλήματα είναι πολλά: εκεί όπου η στέγαση είναι σε καταστροφική κατάσταση, όπου οι άνθρωποι θα πρέπει να έχουν την ευκαιρία να βγουν επιτέλους από τις φτωχογειτονιές, όπου δεν υπάρχουν ακόμη αρκετές εγκαταστάσεις προσχολικής φροντίδας παιδιών, όπου οι άνθρωποι πρέπει ακόμα να στείλουν τα παιδιά τους σε σχολεία που εργάζονται τρεις βάρδιες την ημέρα, όπου δεν υπάρχουν αρκετά ασθενοφόρα, όπου τα ζητήματα της αγοράς εργασίας δεν έχουν ακόμη επιλυθεί και όπου εξακολουθούν να υπάρχουν προβλήματα που σχετίζονται με το δημογραφικό», επεσήμανε ο Putin.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης