Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ρωσία - Επέτειος επανένωσης: Η ένταξη των τεσσάρων νέων περιοχών δίνει τεράστιες ευκαιρίες για ανάπτυξη

Ρωσία -  Επέτειος επανένωσης: Η ένταξη των τεσσάρων νέων περιοχών δίνει τεράστιες ευκαιρίες για ανάπτυξη
Η 30η Σεπτεμβρίου γιορτάζεται ως Ημέρα Επανένωσης των Λαϊκών Δημοκρατιών του Donetsk και του Lugansk και των περιοχών Zaporizhia και Kherson με τη Ρωσία
Σχετικά Άρθρα
Η απόφαση για ένταξη στη Ρωσία που ελήφθη από κατοίκους των Λαϊκών Δημοκρατιών του Donetsk και του Lugansk και των περιοχών Zaporizhia και Kherson δημιούργησε νέες ευκαιρίες ανάπτυξης, δήλωσε ο πρόεδρος της Κρατικής Δούμας (κάτω βουλή του Κοινοβουλίου) Vyacheslav Volodin.
«Η επιλογή της επανένωσης με τη Ρωσία, την ιστορική τους πατρίδα, που έκαναν οι κάτοικοι των Λαϊκών Δημοκρατιών του Donetsk και του Lugansk και των περιοχών Zaporizhia και Kherson, μας έφερε όλους κοντά και καθόρισε το κοινό μας μέλλον, ανοίγοντας νέες ευκαιρίες για ανάπτυξη». επεσήμανε ο Volodin.
Σημείωσε επίσης ότι μαζί με τις νέες περιφέρειές της, η Ρωσία θα ξεπεράσει όλες τις προκλήσεις και θα γίνει ακόμη πιο δυνατή.
Η 30η Σεπτεμβρίου γιορτάζεται ως Ημέρα Επανένωσης των Λαϊκών Δημοκρατιών του Donetsk και του Lugansk και των περιοχών Zaporizhia και Kherson με τη Ρωσία.
Στις 30 Σεπτεμβρίου 2022, ο Ρώσος Πρόεδρος Vladimir Putin και οι αρχηγοί των τεσσάρων περιοχών υπέγραψαν συνθήκες για την ένταξή τους στη Ρωσία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης