Τελευταία Νέα
Διεθνή

Shoigu: Η συμβολή του στρατού ξηράς στην ασφάλεια της Ρωσίας είναι πραγματικά ανεκτίμητη

Shoigu: Η συμβολή του στρατού ξηράς στην ασφάλεια της Ρωσίας είναι πραγματικά ανεκτίμητη
«Πολλές σελίδες των στρατιωτικών χρονικών της Πατρίδας μας μαρτυρούν το απαράμιλλο θάρρος, την αντοχή και τον ηρωισμό των στρατιωτών του πεζικού», τονίζει ο Ρώσος υπουργός Άμυνας
Σχετικά Άρθρα
Ο Ρώσος υπουργός Άμυνας Sergey Shoigu συνεχάρη στρατιωτικούς, βετεράνους και ειδικούς της αμυντικής βιομηχανίας για την Ημέρα του Ρωσικού Στρατού Ξηράς (1/10) τονίζοντας το θάρρος, τον ηρωισμό, τον επαγγελματισμό και την ουσιαστική τους συμβολή στην προστασία των εθνικών συμφερόντων της Ρωσίας.
«Πολλές σελίδες των στρατιωτικών χρονικών της Πατρίδας μας μαρτυρούν το απαράμιλλο θάρρος, την αντοχή και τον ηρωισμό των στρατιωτών του πεζικού.
Η συμβολή τους στην άμυνα και την ασφάλεια της χώρας είναι πραγματικά ανεκτίμητη.
Η σύγχρονη γενιά στρατιωτικών συνεχίζει με τιμή τις ένδοξες παραδόσεις των προκατόχων της, κατέχοντας με επιτυχία εξελιγμένα όπλα και στρατιωτικό εξοπλισμό, βελτιώνοντας τις επαγγελματικές τους δεξιότητες», αναφέρεται στο μήνυμα του Shoigu.
Εξήρε επίσης την αποτελεσματικότητα των χερσαίων δυνάμεων κατά τη διάρκεια της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης στην Ουκρανία.
Ο Ρώσος υπουργός Άμυνας απηύθυνε ιδιαίτερα λόγια ευγνωμοσύνης στους βετεράνους, «που παραμένουν στις τάξεις, μοιράζοντας τις γνώσεις και την εμπειρία τους με τους νέους υπερασπιστές της Πατρίδας».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης