Τελευταία Νέα
Διεθνή

Benjamin Abelow (Συγγραφέας): Πώς η Δύση έφερε τον πόλεμο στην Ουκρανία

Benjamin Abelow (Συγγραφέας): Πώς η Δύση έφερε τον πόλεμο στην Ουκρανία
Το βιβλίο αναλύει τις δηλώσεις Δυτικών, συμπεριλαμβανομένων αξιωματούχων των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ, για να δείξει ότι διαδίδουν παραπληροφόρηση σχετικά με τη σύγκρουση και επιβάλλουν ψευδείς ειδήσεις στον κόσμο
Στις 6 Οκτωβρίου, σε κεντρικό βιβλιοπωλείο της ιταλικής πρωτεύουσας, πραγματοποιήθηκε παρουσίαση του βιβλίου του αμερικανού συγγραφέα και ιστορικού Benjamin Abelow, «Πώς η Δύση έφερε τον πόλεμο στην Ουκρανία», μεταφρασμένο στα ιταλικά.
Ο αμερικανός συγγραφέας μίλησε στο κοινό για το βιβλίο του που εκδόθηκε στην πατρίδα του πριν από από ένα χρόνο.
Μέχρι στιγμής, είπε Benjamin Abelow, το βιβλίο του έχει μεταφραστεί στα δανικά, ολλανδικά, γερμανικά, πολωνικά και σλοβενικά.
Το βιβλίο θα εκδοθεί σύντομα στη Γαλλία.
Και έχει πολύ καλές πωλήσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες τόνισε ο συγγραφέας.
Αν και θα ήθελε το βιβλίο να εκδοθεί και στην Ουκρανία και τη Ρωσία, φοβάται ότι κάτι τέτοιο είναι δύσκολο.
Ο Benjamin Abelow είπε ότι δεν ήταν σίγουρος εάν οι αρχές στη χώρα του θα μπορούσαν να περιορίσουν τα ταξίδια του ή να του κατάσχουν τα χρήματα που βγάζει.
«Δεν ξέρω, οπότε θα δούμε», πρόσθεσε.
Το βιβλίο αναλύει τις δηλώσεις Δυτικών, συμπεριλαμβανομένων αξιωματούχων των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ, για να δείξει ότι διαδίδουν παραπληροφόρηση σχετικά με τη σύγκρουση και επιβάλλουν ψευδείς ειδήσεις στον κόσμο.
Στην πραγματικότητα, ο συγγραφέας απορρίπτει τους ισχυρισμούς ότι η Ρωσία φταίει για όλα, καθώς παρέχει πληροφορίες για την προπαγανδιστική φύση της κύριας δυτικής αφήγησης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης