Τελευταία Νέα
Διεθνή

Rogozin (Zaporizhia): Οι Ουκρανοί μεταφέρουν 40 τεθωρακισμένα στο Orikhiv στην περιοχή Zaporozhye

Rogozin (Zaporizhia): Οι Ουκρανοί μεταφέρουν 40 τεθωρακισμένα στο Orikhiv στην περιοχή Zaporozhye
Σύμφωνα με τον Dmitry Rogozin, η δραστηριότητα των ουκρανικών μονάδων μπορεί να είναι μια κίνηση για να επανέλθει η Ουκρανία στο προσκήνιο στο πλαίσιο της σύγκρουσης Ισραήλ-Παλαιστίνης
Οι Oυκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις έχουν αναδιατάξει τουλάχιστον 40 τεθωρακισμένα οχήματα στην πόλη Orikhiv στην περιοχή Zaporozhye, τόνισε ο Dmitry Rogozin, μέλος του Ομοσπονδιακού Συμβουλίου (άνω βουλή του ρωσικού κοινοβουλίου) στην περιοχή Zaporozhye.
Οι επιφυλακές πυροβολικού και οι ανιχνευτές της Ρωσικής 58ης Στρατιάς εντόπισαν την κίνηση ενός άνευ προηγουμένου μεγάλου αριθμού ουκρανικών τεθωρακισμένων οχημάτων στο μέτωπο Zaporozhye κατά την νύκτα.
Μια στήλη από τουλάχιστον 40 άρματα μάχης και οχήματα μάχης πεζικού εισήλθε στην πόλη Orikhiv.
Πιθανώς, ο ουκρανικός στρατός προετοιμάζεται για μια νέα προσπάθεια να παραβιάσει την άμυνα των ρωσικών δυνάμεων σε αυτό το τμήμα του μετώπου.
Σύμφωνα με τον Dmitry Rogozin, η δραστηριότητα των ουκρανικών μονάδων μπορεί να είναι μια κίνηση για να επανέλθει η Ουκρανία στο προσκήνιο στο πλαίσιο της σύγκρουσης Ισραήλ-Παλαιστίνης.
«Το Κίεβο φοβάται ότι τα αιματηρά γεγονότα στη Μέση Ανατολή θα μειώσουν την οικονομική και στρατιωτική βοήθεια από τη Δύση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης