Τελευταία Νέα
Διεθνή

Military Watch (Αμερικανικό περιοδικό): Το ρωσικό μαχητικό Su-57 είναι το καλύτερο στο είδος του παγκοσμίως

Military Watch (Αμερικανικό περιοδικό): Το ρωσικό μαχητικό Su-57 είναι το καλύτερο στο είδος του παγκοσμίως
Το Military Watch σημειώνει ότι ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα του ρωσικού αεροσκάφους είναι η δυνατότητα χρήσης του πυραύλου R-37M, ο οποίος έχει δείξει υψηλή αποτελεσματικότητα στην αεράμυνα
Το ρωσικό μαχητικό πέμπτης γενιάς Su-57 ξεπερνά τα δυτικά πολεμικά αεροπλάνα αναφέρει το αμερικανικό περιοδικό Military Watch.
«Το Su-57 ξεχωρίζει μεταξύ των μαχητικών της γενιάς του όχι μόνο για τη μοναδική του ικανότητα να χρησιμοποιείται σε διάφορες καταστάσεις σε πραγματικές μάχες αλλά και για το υψηλό εύρος βολής του μαζί με ένα ευρύ οπλοστάσιο πυραύλων μεγάλου βεληνεκούς».
Το Military Watch σημειώνει ότι ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα του ρωσικού αεροσκάφους είναι η δυνατότητα χρήσης του πυραύλου R-37M, ο οποίος έχει δείξει υψηλή αποτελεσματικότητα στην αεράμυνα.
Εξαιτίας αυτού, το Su-57 είναι ικανό να χτυπήσει εναέριους στόχους σε απόσταση διπλάσια από τα αμερικανικά και κινεζικά αεροπλάνα.
Το Miliraty Watch αναφέρει την υψηλή ποικιλία και το βεληνεκές των πυραύλων αέρος-εδάφους που χρησιμοποιεί ως άλλη μια εξαιρετική ποιότητα του ρωσικού μαχητικού.
Στο μέλλον, τα αεροσκάφη θα μπορούν να χρησιμοποιούν μια μικρότερη έκδοση του υπερηχητικού πυραύλου Kinzhal, εκτιμάει το Military Watch.
Το Su-57 παραμένει το μόνο μαχητικό πέμπτης γενιάς που συμμετείχε σε πραγματικές αεροπορικές μάχες και πραγματοποίησε χτυπήματα εναντίον ενός πλήρους στρατού άλλου κράτους.
Το Su-57 είναι ένα μαχητικό πολλαπλών ρόλων πέμπτης γενιάς που αναπτύχθηκε από την εταιρεία Sukhoi.
Είναι σχεδιασμένο να καταστρέφει όλους τους τύπους στόχων αέρα, εδάφους και επιφανείας.
Το μαχητικό μπορεί να χρησιμοποιήσει ένα ευρύ φάσμα κατευθυνόμενων και μη κατευθυνόμενων όπλων, συμπεριλαμβανομένων πυραύλων αέρος-αέρος μικρού, μεσαίου και μεγάλου βεληνεκούς, κατευθυνόμενων πυραύλων αέρος-εδάφους διαφόρων οικογενειών (X-31, X-35, Kh-38, Kh-58, Kh-59), ρυθμιζόμενες εναέριες βόμβες διαμετρήματος 250, 500 και 1500 kg.
Το μέγιστο φορτίο μάχης του Su-57 είναι 10 τόνοι.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης