Τελευταία Νέα
Διεθνή

Αρρώστησαν τους υγιείς τα εμβόλια Covid: Μάστιγα οι κρίσεις πανικού, ψυχώσεις, ψευδαισθήσεις, long Covid μετά τον εμβολιασμό

Αρρώστησαν τους υγιείς τα εμβόλια Covid: Μάστιγα οι κρίσεις πανικού, ψυχώσεις, ψευδαισθήσεις, long Covid μετά τον εμβολιασμό
Aπό τον μαζικό εμβολιασμό και μετά η έξαρση, υπάρχει μαζική εμφάνιση ψυχικών ασθενειών
Σε όλο τον κόσμο άνθρωποι υγιείς είναι πιο άρρωστοι από ποτέ.... μετά τον εμβολιασμό τους για τον κορωνοϊό (COVID-19), σύμφωνα με έρευνα του Chemical Violence.
Ένα «πλήρως εμβολιασμένο» άτομο που δεν μπορεί πλέον να κάνει καν τη δουλειά του είναι ο 60χρονος Δρ Patrick William Slater, νευρωτολόγος.
Πριν από την Επιχείρηση Warp Speed, όπως ονομάστηκε η επιχείρηση μαζικού εμβολιασμού στις ΗΠΑ, ο Slater εξασκούσε το επάγγελμά του στο Ώστιν, ενώ ψάρευε και πεζοπορούσε στον ελεύθερο χρόνο του.
Πλέον δεν μπορεί.
Τον Οκτώβριο του 2021, ο Slater παρουσίασε παρεγκεφαλιδική αταξία, μια ασθένεια που επηρεάζει την κίνηση.
Ξαφνικά δεν μπορούσε να φάει, ούτε να πάει στην τουαλέτα χωρίς βοήθεια.
Μπόρεσε με φάρμακα να βοηθηθεί στη διαχείριση της πάθησης, αλλά ένα πράγμα που φαίνεται να μην μπορεί να διαχειριστεί ο Slater είναι οι άνευ προηγουμένου κρίσεις πανικού του.

Σχεδόν κάθε βράδυ, πάθαινε κρίσεις πανικού τόσο σοβαρές που τον άφηναν σε κατάσταση «απόλυτου τρόμου».
Ο πόνος και η δυστυχία του ήταν τόσο δυνατά συναισθήματα που πολλές φορές σκέφτηκε να αυτοκτονήσει.
Κανείς στον ιατρικό τομέα δεν μπορούσε να βρει οποιαδήποτε εξήγηση για τα συμπτώματα του Slater.
Τόσο οι νευρολόγοι όσο και οι ψυχίατροι απέδωσαν τα συμπτώματά του στο άγχος, αλλά πιστεύει ότι η αληθινή αιτία είναι τα εμβόλια mRNA για τον COVID η αρχική διπλή δόση που η τρίτη, η αναμνηστική που έκανε.
«Δεν υπήρχε αμφιβολία στο μυαλό μου», είπε ο Slater σχετικά με το διαρκώς επιδεινούμενο κύμα συμπτωμάτων που ανέπτυξε μετά από κάθε επόμενο εμβόλιο mRNA.
Ο Slater δεν είναι μόνος.

Aπό τον μαζικό εμβολιασμό και μετά η έξαρση

Ξεκινώντας από τα τέλη του 2020, αφού η κυβέρνηση Trump κυκλοφόρησε τα εμβόλια για τον COVID, οι γιατροί παντού βλέπουν σταθερές αυξήσεις στις ασυνήθιστες ψυχιατρικές ασθένειες.
Η ψυχίατρος Δρ. Amanda McDonald είπε ότι παρατήρησε προσωπικά ότι πολλοί από τους δικούς της ασθενείς μετατράπηκαν σε ασταθείς, ψυχικά άρρωστους, πανικόβλητους, οι οποίοι ακόμη και τώρα υποφέρουν από παραισθήσεις εξαιτίας ό,τι έκαναν τα εμβόλια.
«Δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί», φέρεται να είπε ο McDonald.
«Οι ασθενείς μου συνήθως παραμένουν σε θέση».
Μετά την έναρξη της Operation Warp Speed, η McDonald άρχισε να βλέπει ασθενείς να πλημμυρίζουν το γραφείο της με συμπτώματα αϋπνίας, κατάθλιψης και άγχους «χωρίς κανενός είδους σύμπτωμα ή λόγο».
Όταν η McDonald προσπάθησε να βοηθήσει τους πάσχοντες ασθενείς της με φάρμακα και άλλες θεραπείες, είχε μικρή επίδραση.
Λέει επίσης ότι βλέπει άτυπες κρίσεις πανικού, συνήθως κλιμακώνονται το βράδυ και κορυφώνονται τη νύχτα.

Η McDonald χρειάστηκε πάνω από ένα χρόνο για να σκεφτεί ότι τα εμβόλια COVID μπορεί να είναι ο ένοχος.
«Είχα ήδη έναν υπάρχοντα πληθυσμό ασθενών όταν χτύπησε η πανδημία που ήξερα πολύ καλά», είπε.
«Αυτό που είδα ήταν μαζική έκφανση σε αυτόν τον πληθυσμό ασθενών».
Η Δρ Diane Counce, νευρολόγος και νευροακτινολόγος, είπε ότι έχει δει σχεδόν το ίδιο πράγμα στους ασθενείς της.
«Οι άνθρωποι μιλούν επίσης για το πώς έχει αλλάξει η προσωπικότητά τους.
Ο νοσηλευτής Scott Marsland είπε ότι το άγχος, η κατάθλιψη και η αϋπνία είναι πλέον από τα πιο κοινά συμπτώματα που βλέπει.
Αν και δεν υπάρχει οριστικό τεστ που να συνδέει 100% τα εμβόλια COVID με αυτά τα συμπτώματα, ο χρόνος της ξαφνικής εμφάνισής τους ευθυγραμμίζεται τέλεια με τον υποχρεωτικό εμβολιασμό για COVID.
Ερευνητές από το All India Institute of Medical Sciences and District Hospital έγραψαν σε μια αναφορά περιπτώσεων που παρατήρησαν σε ασθενείς με παρόμοια συμπτώματα ότι «υποδεικνύουν ότι τα ψυχιατρικά ανεπιθύμητα συμβάντα σχετίζονται με το εμβόλιο».
Capture_58.JPG
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης