Τελευταία Νέα
Διεθνή

Davutoglu: Οι Παλαιστίνιοι δεν θα είναι ποτέ μόνοι, με τους πιστούς η νίκη

Davutoglu: Οι Παλαιστίνιοι δεν θα είναι ποτέ μόνοι, με τους πιστούς η νίκη
Η τοποθέτηση του πρώην πρωθυπουργού της Τουρκίας
Σχετικά Άρθρα
«Οι Παλαιστίνιοι δεν θα είναι ποτέ μόνοι, η Γάζα δεν θα είναι ποτέ μόνη», δήλωσε ο πρώην μέντορας και στενός συνεργάτης του Tayyip Erdogan, Ahmet Davutoglu, διαμηνύοντας πως «ηνίκη θα είναι με τους πιστούς».
Στο σχετικό σχόλιό του στο Twitter, παρατίθεται και βίντεο από την εποχή που ο Ahmet Davutoglu υπηρετούσε ως πρωθυπουργός αλλά και ως υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας και είχε εκφράσει τη στήριξή του στους Παλαιστινίους.
Υπενθυμίζεται ότι χθες 16/10, ο εκπρόσωπος του κυβερνώντος κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης Omer Celik, είχε γράψει τα εξής στο Twitter:
«Είναι απαράδεκτο για τις δυτικές κυβερνήσεις να καταστέλλουν τις διαδηλώσεις υπέρ της Παλαιστίνης και να ποινικοποιούν την υποστήριξη προς τον παλαιστινιακό λαό. Οι ενέργειες των ισραηλινών δυνάμεων ασφαλείας εναντίον του λαού της Γάζας είναι ενάντια σε όλες τις ανθρωπιστικές αξίες, τα ανθρώπινα δικαιώματα και το διεθνές δίκαιο. Είναι δικαίωμα των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο να αντιδράσουν σε αυτό».
Ο Τούρκος πρόεδρος Erdogan έχει ζητήσει τη δημιουργία ανεξάρτητου και γεωγραφικά ολοκληρωμένου παλαιστινιακού κράτους, με πρωτεύουσα την Ιερουσαλήμ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης