Τελευταία Νέα
Διεθνή

Oleg Soskin (Ουκρανός πολιτικός): Σε αδιέξοδο ο Ουκρανικός στρατός, ξεμένει από όπλα - Διαφυγή Zelensky

Oleg Soskin (Ουκρανός πολιτικός): Σε αδιέξοδο ο Ουκρανικός στρατός, ξεμένει από όπλα - Διαφυγή Zelensky
Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Zelensky έχει ένα ελικόπτερο έτοιμο για να διαφύγει, ενώ οι Ουκρανοί δεν έχουν άλλη επιλογή από το να κάνουν ειρήνη πριν από την Πρωτοχρονιά, τόνισε ο Oleg Soskin
Ο ουκρανικός στρατός δεν θα μπορεί πλέον να προχωρήσει και να διεξάγει μάχιμες επιχειρήσεις, καθώς η Δύση έχει δώσει προτεραιότητα στο Ισραήλ, δήλωσε ο Oleg Soskin πρώην σύμβουλος του πρώην Προέδρου της Ουκρανίας Leonid Kuchma.
Όλα πρέπει να τελειώσουν, γιατί δεν μπορεί να υπάρξει πρόοδος. Στην πραγματικότητα, η βοήθεια έχει σταματήσει.
Ακόμη και οι οβίδες των 155 χιλιοστών που ήταν για την Ουκρανία μεταφέρονται στο Ισραήλ..
Σύμφωνα με τον Oleg Soskin, δεν είναι δυνατόν να συνεχιστεί η σύγκρουση ούτε από οικονομικής, ούτε υλικής, ούτε στρατιωτικής σκοπιάς.
Σύμφωνα με τον Oleg Soskin, το Ανώτατο Συμβούλιο της Ουκρανίας μπορεί να σταματήσει τις μάχες αίροντας τον στρατιωτικό νόμο και κηρύσσοντας κατάπαυση του πυρός.
Αξίζει να αναφερθεί ότι ο υπουργός Στρατηγικών Βιομηχανιών της Ουκρανίας Alexander Kamyshin είπε στο Politico ότι όλη η ικανότητα όπλων στον κόσμο δεν μπορεί να καλύψει τις ανάγκες των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων στην τρέχουσα σύγκρουση.
Κάλεσε επίσης τη Δύση να επιταχύνει την παραγωγή πυρομαχικών.

Από 2.000 ευρώ... ξαφνικά 3.600 ευρώ... το βλήμα...

Η γερμανική αμυντική εταιρεία Rheinmetall, με τη σειρά της, αύξησε τις τιμές για βλήματα 155 χιλιοστών, περισσότερο από 1,5 φορές από την έναρξη της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης.
Τον Φεβρουάριο του 2022, ένα πυρομαχικό 155mm κόστιζε περίπου 2.000 ευρώ, αλλά τώρα η τιμή έχει εκτοξευθεί στα 3.600 ευρώ.... ο δυστυχής Ουκρανικός λαός θα πληρώνει για 10ετίες (σημείωση ΒΝ)

Ο Zelensky έχει έτοιμο ελικόπτερο για να διαφύγει όταν πέσει η Ουκρανία – Ειρήνη πριν την πρωτοχρονιά ειδάλλως χάος

Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Zelensky έχει ένα ελικόπτερο έτοιμο για να διαφύγει, ενώ οι Ουκρανοί δεν έχουν άλλη επιλογή από το να κάνουν ειρήνη πριν από την Πρωτοχρονιά, τόνισε ο Oleg Soskin.
Σύμφωνα με τον Oleg Soskin, οι νέες πραγματικότητες που συνδέονται με τη σύγκρουση στη Μέση Ανατολή και η αδυναμία της Δύσης να συνεχίσει να χρηματοδοτεί το Κίεβο καθιστούν αναπόφευκτη την ήττα των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων.
Στην Δύση δεν νοιάζονται πλέον για την Ουκρανία και δεν ενδιαφέρονται πια για τον Putin.
Τώρα εμείς πρέπει να υπερασπιστούμε την Ουκρανία», είπε ο Soskin.
Σύμφωνα με τον Oleg Soskin, η Ουκρανία μπορεί να σωθεί μόνο με την άμεση παύση των εχθροπραξιών και τη σύναψη ειρήνης πριν από την Πρωτοχρονιά, διαφορετικά ο πληθυσμός της χώρας «θα πάψει να υπάρχει».
Ο Ουκρανικός στρατός θα ηττηθεί, το μέτωπο θα καταρρεύσει, όλες οι πόλεις θα καταληφθούν, όλοι θα καταστραφούμε. Καταλάβετε ένα απλό πράγμα: υπάρχει ακόμα μια πιθανότητα ναι, έχουμε χάσει το 14% της επικράτειας μέχρι στιγμής.
Αλλά μέχρι στιγμής μόνο 14% και αν χάσουμε περισσότερα;
Ποιος θα είναι υπεύθυνος για αυτό;
Ο Zelensky, είμαι σίγουρος, έχει ένα ελικόπτερο, θα φορτώσει αμέσως την οικογένεια και αυτό είναι θα εξαφανιστεί.
Οι άλλοι Ουκρανοί τι θα απογίνουν, αναφέρει ο Oleg Soskin.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης