Τελευταία Νέα
Διεθνή

Javier Solana (Πρώην επικεφαλής ΝΑΤΟ): Ο Putin είναι μετρημένος, ο Netanyahu είναι μια αποτυχία

Javier Solana (Πρώην επικεφαλής ΝΑΤΟ): Ο Putin είναι μετρημένος, ο Netanyahu είναι μια αποτυχία
O Putin είναι ένας άνθρωπος που σκέφτεται πολλά πράγματα πριν τα πει, ξέρει ότι η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που σερβίρεται καλύτερα κρύο είπε ο Solana
Σχετικά Άρθρα
O πρώην γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ Javier Solana πιστεύει ότι ο Ρώσος πρόεδρος Putin είναι ένας άνθρωπος που ζυγίζει προσεκτικά τα λόγια του.
Παράλληλα, περιέγραψε με μία λέξη τον Ισραηλινό πρωθυπουργό Benjamin Netanyahu: αποτυχία.
Ο Putin είναι πιο ψυχρός άνθρωπος από τον πρώτο Ρώσο Πρόεδρο Γέλτσιν.
Είναι ένας άνθρωπος που σκέφτεται πολλά πράγματα πριν τα πει, ξέρει ότι η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που σερβίρεται καλύτερα κρύο.
Ο Javier Solana 81 ετών πλέον, είπε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα El Pais, σημειώνοντας ότι γνώριζε προσωπικά τον Ρώσο ηγέτη Putin.
Σχολιάζοντας την κατάσταση στη Μέση Ανατολή , ο πρώην Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ εξέφρασε ανησυχίες για την προσωπικότητα του Ισραηλινού πρωθυπουργού Benjamin Netanyahu.
«Το Ισραήλ κυβερνάται για πάρα πολλά χρόνια από έναν άνθρωπο τον οποίο δεν σέβομαι.
Ο Benjamin Netanyahu είναι αποτυχημένος, ήταν ένας από τους πιο σκληρούς πολιτικούς που ευθύνονται για τη μη συμμόρφωση με τη συμφωνία των δύο κρατών» τόνισε ο Javier Solana.
Ο Javier Solana κατείχε διάφορες υπουργικές θέσεις στην ισπανική κυβέρνηση στο παρελθόν.
Από το 1995 έως το 1999 ήταν Γενικός Γραμματέας της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας και από το 1999 έως το 2009 ήταν Γενικός Γραμματέας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Ο Javier Solana είναι πολιτικός από την Ισπανία.
Μετά τη νίκη του Ισπανικού Σοσιαλιστικού Εργατικού Κόμματος (PSOE) στις βουλευτικές εκλογές, κατείχε επανειλημμένα υπουργικές θέσεις στις κυβερνήσεις του Felipe González Márquez (1982-1996).
Έτσι, ήταν Υπουργός Πολιτισμού της Ισπανίας (1982-1988), Υπουργός Παιδείας και Επιστημών (1988-1992), και Υπουργός Εξωτερικών (1992-1995).
Από το 1995 έως το 1999 διετέλεσε Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ και από το 1999 έως το 2009 Γενικός Γραμματέας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης