Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η Ρωσία προειδοποιεί: Οι φωτιές που ανάβει η Δύση σε Ουκρανία, Μ. Ανατολή θα γίνουν μία μεγάλη πυρκαγιά που στο τέλος θα την κάψει

Η Ρωσία προειδοποιεί: Οι φωτιές που ανάβει η Δύση σε Ουκρανία, Μ. Ανατολή θα γίνουν μία μεγάλη πυρκαγιά που στο τέλος θα την κάψει
Δριμύ κατηγορώ κατά της Δύσης από τη Ρωσία
Τα γεγονότα στην Ουκρανία και η ασταθής κατάσταση στη Μέση Ανατολή είναι οι συνέπειες των προσπαθειών των δυτικών χωρών να οικοδομήσουν μια παγκόσμια τάξη που τους ωφελεί, σε βάρος των άλλων δήλωσε ο πρώτος αναπληρωτής γενικός γραμματέας της Κοινοπολιτείας Ανεξάρτητων Κρατών (CIS), Leonid Anfimov.
«Τα γεγονότα που λαμβάνουν χώρα στην Ουκρανία και το ξέσπασμα μίας ακόμη σύγκρουσης Παλαιστινίων-Ισραηλινών δεν είναι παρά μια άμεση συνέπεια της μη εκπλήρωσης από τη Δύση των σχετικών ψηφισμάτων του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ και της επιθυμίας να ζήσει στον άδικο που δημιούργησε», τόνισε.
Ο ανώτερος αξιωματούχος της ΚΑΚ τόνισε ότι «η πορεία που ακολουθούν ορισμένες δυτικές χώρες για την καταστροφή των θεμελιωδών κανόνων και αξιών του διεθνούς δικαίου αυξάνει τις ανισορροπίες στην οικονομική ανάπτυξη και προκαλεί συγκρούσεις σε εκείνα τα εδάφη όπου η σχετική ειρήνη και ηρεμία έχουν διατηρηθεί από τις μακροχρόνιες προσπάθειες του ΟΗΕ. και περιφερειακούς διεθνείς οργανισμούς».
«Όταν προκύπτουν εστίες έντασης σε τέτοιες περιοχές οι οποίες θα μπορούσαν να σβήσουν σε τοπικό επίπεδο, τρίτες δυνάμεις εμφανίζονται αμέσως εκεί και χωρίς αποτυχία αρχίζουν να πυροδοτούν αυτό που αρχικά ήταν μια μικρή φωτιά σε μια πυρκαγιά παγκόσμιας κλίμακας», είπε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης