Τελευταία Νέα
Διεθνή

ΗΠΑ: Πέθανε σε ηλικία 54 ετών ο αμερικανοκαναδός ηθοποιός Matthew Perry – Βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του

ΗΠΑ: Πέθανε σε ηλικία 54 ετών ο αμερικανοκαναδός ηθοποιός Matthew Perry – Βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του
Δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι ο θάνατός του οφειλόταν σε εγκληματική ενέργεια
(upd) Νεκρός μέσα στο σπίτι του στο Λος Άντζελες εντοπίστηκε ο γνωστός αμερικανοκαναδός ηθοποιός και παραγωγός Matthew Perry, ο οποίος ενσάρκωσε τον Chandler Bing στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά «Τα φιλαράκια» («Friends»).
Ο Matthew Perry, ηλικίας 54 ετών, σύμφωνα με δημοσίευμα στην ψηφιακή έκδοση της εφημερίδας Los Angeles Times, εντοπίστηκε νεκρός από την αστυνομία μέσα στο τζακούζι του σπιτιού του στο Λος Άντζελες.
Δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι ο θάνατός του οφειλόταν σε εγκληματική ενέργεια, σύμφωνα με πηγές της εφημερίδας και πληροφορίες του –ειδικευμένου στην κάλυψη διασημοτήτων– ιστότοπου TMZ, που ήταν και το πρώτο μέσο που αναφέρθηκε στον θάνατό του. Η αιτία θανάτου θα προσδιοριστεί από το ιατροδικαστικό γραφείο του Λος Άντζελες
Κατά τον TMZ, δεν εντοπίστηκαν ουσίες στο σπίτι του από τους αστυνομικούς.
Γεννημένος το 1969, μεγάλωσε μεταξύ Μόντρεαλ και Λος Άντζελες μετά τον χωρισμό των γονιών του.
Γονείς
του ήταν ο ηθοποιός John Bennett Perry και η Suzanne Marie Langford, η οποία ήταν γραμματέας Τύπου του πρώην πρωθυπουργού του Καναδά, Pierre Trudeau ((πατέρα του σημερινού Καναδού πρωθυπουργού).
Ο Matthew Perry ταυτίστηκε με τη σειρά «Φιλαράκια» που προβαλλόταν στο NBC για δέκα σεζόν (1994-2004), όμως πίσω από τις κάμερες έδινε μάχη για χρόνια με την εξάρτησή του από τα αναλγητικά και το αλκοόλ, ενώ είχε επανειλημμένα μπει σε κλινικές αποτοξίνωσης. Έγινε γνωστός σε ηλικία 24 ετών, χάρη στον ρόλο του στα «Φιλαράκια».
Η ζωή του ήταν γεμάτη σκαμπανεβάσματα, όπως μοιράστηκε στην αυτοβιογραφία του  «Friends, Lovers and the Big Terrible Things», λέγοντας πως «υπήρχαν χρόνια που ήμουν νηφάλιος κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Η 9η σεζόν ήταν η χρονιά που ήμουν νηφάλιος σε όλη τη διάρκεια». Μάλιστα, αποκάλυψε ότι στις προσπάθειές του να μείνει νηφάλιος είχε ξοδέψει πάνω από 7 εκατ. δολάρια, από την κατάχρηση απέκτησε προβλήματα υγείας, συμπεριλαμβανομένης της νοσηλείας του για 5 μήνες το 2018 λόγω ρήξης του παχέους εντέρου και πιθανότητα  2% να ζήσει. 
Επίσης, είχε πρωταγωνιστήσει ή παίξει δεύτερους ρόλους σε κινηματογραφικές ταινίες, όπως η ρομαντική κομεντί Fools Rush In (1997), η αστυνομική κωμωδία The Whole Nine Yards (2000).
Ο ίδιος σε πρόσφατη εμφάνισή του σε τηλεοπτική εκπομπή είχε παραδεχτεί ότι τον κυρίευε τεράστιο άγχος «κάθε βράδυ» στα γυρίσματα της σειράς.
«Είμαστε συγκλονισμένοι από την είδηση του θανάτου το . Ήταν πραγματικό δώρο για όλους μας. Η καρδιά μας είναι με την οικογένεια, τους οικείους και όλους τους θαυμαστές του» , ανέφερε σε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η τηλεοπτική παρέα της σειράς.
μπ2.JPG
Ο Καναδός πρωθυπουργός, J. Trudeau, σε ανάρτησή του για τον θάνατο του ηθοποιού- με τον οποίο ήταν συμμαθητής στην Οτάβα-, έκανε λόγο για ένα «σοκαριστικό και θλιβερό» γεγονός, λέγοντας πως δεν θα ξεχάσει ποτέ τα παιχνίδια τους στην σχολική αυλή  και τα γέλια.
trud.JPG



www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης