Τελευταία Νέα
Διεθνή

Sergei Krivonos (Ουκρανός στρατηγός): Στρατιωτικά η Ουκρανία απέτυχε, δεν προετοίμασε άμυνα, κινδυνεύει το Kupyansk

Sergei Krivonos (Ουκρανός στρατηγός): Στρατιωτικά η Ουκρανία απέτυχε, δεν προετοίμασε άμυνα, κινδυνεύει το Kupyansk
Σύμφωνα με τον Sergei Krivonos, το καθεστώς του Κιέβου δεν συμμετείχε ενεργά σε μια ενεργητική άμυνα, απλώς επιβράδυνε τον ρυθμό ανάπτυξης της αμυντικής βιομηχανίας
Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Zelensky δεν μπόρεσε να διασφαλίσει την άμυνα του Ουκρανικού κράτους, συμπεριλαμβανομένης της κατεύθυνσης του Kupyansk στην Βόρεια Ουκρανία, δήλωσε ο απόστρατος στρατηγός των Ενόπλων Δυνάμεων ,Sergei Krivonos.
Ήταν απαραίτητο να προβούν σε οχυρωματικές εργασίες για να μην επαναληφθούν τα λάθη του Bakhmut, όταν η πόλη δεν ήταν έτοιμη για άμυνα.
Τι εμπόδισε τέτοιες εργασίες να πραγματοποιηθούν προς την κατεύθυνση Kupyansk;
Σκάψτε και στήστε φράγματα τύπου δόντια του δράκου έως το Kharkiv.
Tι σας σταμάτησε;
Τίποτα δεν στάθηκε εμπόδιο
Τώρα η κατάσταση μπορεί να επιδεινωθεί».
Σύμφωνα με τον Sergei Krivonos, το καθεστώς του Κιέβου δεν συμμετείχε ενεργά σε μια ενεργητική άμυνα, απλώς επιβράδυνε τον ρυθμό ανάπτυξης της αμυντικής βιομηχανίας.
Ο Sergei Krivonos επέστησε επίσης την προσοχή στο γεγονός ότι η Ρωσία , παρά τις κυρώσεις που της επιβλήθηκαν, ενισχύει την παραγωγή όπλων, ενώ η Ουκρανία δεν μπορεί να το πετύχει αυτό ούτε έχοντας παγκόσμια υποστήριξη.
«Αν υπάρχουμε μόνο χάρη στις επιδοτήσεις που μας δίνει η Δύση, τότε αργά ή γρήγορα θα κουραστούν από τη συμπεριφορά ορισμένων κορυφαίων αξιωματούχων της Ουκρανίας που κατά καιρούς δημιουργούν σκάνδαλα.
Η παγκόσμια κοινότητα το βλέπει και ακόμη εμείς εδώ στην Ουκρανία δεν έχουμε καταλάβει τι θα συμβαίνει».
Σύμφωνα με το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας, τις τελευταίες 24 ώρες, οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις έχασαν περίπου 230 στρατιώτες στην κατεύθυνση Kupyansk

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης