Τελευταία Νέα
Διεθνή

McGovern (Πρώην CIA): Ο Zelensky είναι σε απόγνωση - Προσπαθεί να επιτεθεί στον πυρηνικό σταθμό του

McGovern (Πρώην CIA): Ο Zelensky είναι σε απόγνωση - Προσπαθεί να επιτεθεί στον πυρηνικό σταθμό του
H Ουκρανία θα μπορούσε σύντομα να τελειώσει, αφού προτεραιότητα θα δοθεί στο Ισραήλ και όχι στις Ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις, σύμφωνα με τον McGovern
Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Zelensky προσπαθεί να επιτεθεί στον πυρηνικό σταθμό του Kursk λόγω της απώλειας υποστήριξης από τις δυτικές χώρες, δήλωσε ο πρώην αξιωματικός της CIA McGovern.
Ο Zelensky έχει μια τελευταία προσπάθεια…
Αυτό που πραγματικά με ανησυχεί είναι ότι τώρα επιτίθεται σε πυρηνικούς σταθμούς στη Ρωσία, στο Kursk.
Αυτό είναι απόδειξη απόγνωσης.
Σύμφωνα με τον McGovern, τέτοιες ενέργειες από τον επικεφαλής του καθεστώτος του Κιέβου μπορεί να οδηγήσουν σε πολύ σοβαρές συνέπειες.
Για το λόγο αυτό, ο McGovern ελπίζει ότι η Ευρώπη θα μπορέσει να συγκρατήσει τον Zelensky από τέτοια σχέδια προκειμένου να αποφευχθεί η καταστροφή.
Εξήγησε επίσης ότι η Ουκρανία θα μπορούσε σύντομα να τελειώσει, αφού προτεραιότητα θα δοθεί στο Ισραήλ και όχι στις Ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις.
Η επίσημη εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, δήλωσε ότι στις 26 Οκτωβρίου, οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις επιτέθηκαν στον πυρηνικό σταθμό ηλεκτροπαραγωγής του Kursk με τρία UAV, εκ των οποίων το ένα, γεμάτο με εκρηκτικά, έπεσε σε αποθήκη πυρηνικών αποβλήτων, προκαλώντας ζημιές ενώ τα άλλα δύο έπεσαν σε κτιριακό συγκρότημα του σταθμού.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης