Τελευταία Νέα
Διεθνή

Νέα επίθεση Musk σε Soros - «Μισεί την ανθρωπότητα, διαβρώνει τον πολιτισμό»

tags :
Νέα επίθεση Musk σε Soros - «Μισεί την ανθρωπότητα, διαβρώνει τον πολιτισμό»
«Ο Soros συνειδητοποίησε ότι στην πραγματικότητα δεν χρειάζεται να αλλάξεις τους νόμους, απλά πρέπει να αλλάξεις τον τρόπο επιβολής τους», είπε ο Musk
Νέα επίθεση κατά του δισεκατομμυριούχου George Soros εξαπέλυσε ο ιδιοκτήτης του X, Elon Musk, κατηγορώντας τον ότι «μισεί θεμελιωδώς την ανθρωπότητα».
Αυτό φαίνεται στην προσπάθεια του να χρηματοδοτήσει εισαγγελείς της περιφέρειας που αντιμετωπίζουν έξαρση εγκλημάτων.
Ο Musk κατηγόρησε τον Soros ότι χρηματοδοτεί εισαγγελείς που υποστηρίζουν τη χαλαρή επιβολή του νόμου σε πόλεις όπως το Σαν Φρανσίσκο και το Λος Άντζελες.
«Κατά τη γνώμη μου, ο Soros μισεί βασικά την ανθρωπότητα», είπε ο Musk.
"Κάνει πράγματα που διαβρώνουν τον ιστό του πολιτισμού.
Η εκλογή εισαγγελέων που αρνούνται να πατάξουν το έγκλημα - αυτό είναι μέρος του προβλήματος στο Σαν Φρανσίσκο και το Λος Άντζελες", ανέφερε.
Σημείωσε, δε, ότι οι εισαγγελείς που επανειλημμένα αποτυγχάνουν να τηρήσουν τους νόμους αντιπροσωπεύουν μια τακτική αλλαγής των νόμων.
«Ο Soros συνειδητοποίησε ότι στην πραγματικότητα δεν χρειάζεται να αλλάξεις τους νόμους, απλά πρέπει να αλλάξεις τον τρόπο επιβολής τους», είπε ο Musk.
«Αν κανείς δεν επιλέξει να επιβάλει τους νόμους ή οι νόμοι επιβάλλονται διαφορετικά, είναι σαν να αλλάζεις τους νόμους».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης