Τελευταία Νέα
Διεθνή

Elon Musk: To Twitter ελεγχόταν πλήρως από την «άκρα αριστερά» - Θύμιζε την ... Pravda

Elon Musk: To Twitter ελεγχόταν πλήρως από την «άκρα αριστερά» - Θύμιζε την ... Pravda
«Οι Ρεπουμπλικάνοι φιμώνονταν ενώ είχαν 10πλάσιο ποσοστό από τους Δημοκρατικούς» υποστηρίζει ο Musk για το παλιό Twitter
Εμφανιζόμενος στο podcast του Joe Rogan την Τρίτη (31/10), ο ιδιοκτήτης του X, Elon Musk, εξέφρασε την άποψη πως το Twitter λειτουργούσε ως βραχίονας της κυβέρνησης πριν αναλάβει ο ίδιος τη διεύθυνσή του και ότι «ελέγχονταν πλήρως από την ακροαριστερά».
«Ο βαθμός στον οποίο το Twitter ήταν απλώς ένας βραχίονας της κυβέρνησης δεν ήταν καλά κατανοητός από το κοινό», τόνισε χαρακτηριστικά ο Musk, προσθέτοντας πως «όπως και να έχει, όλα ήταν σαν την Pravda βασικά, μια κρατική εφημερίδα, αυτός είναι ο τρόπος για να σκεφτεί κανείς το παλιό Twitter. . Κρατική εφημερίδα».



«Υπήρχε βασικά καταπίεση οποιωνδήποτε απόψεων που, ακόμα κι εγώ θα έλεγα, θεωρούνται ως μετριοπαθείς», συνέχισε ο ιδιοκτήτης του X, προσθέτοντας ότι «σίγουρα, οτιδήποτε στα δεξιά, και δεν μιλάω για ακροδεξιά. Απλώς μιλάω ήπια δεξιά!».
«Οι Ρεπουμπλικάνοι φιμώνονταν ενώ είχαν 10πλάσιο ποσοστό από τους Δημοκρατικούς. Αυτό συμβαίνει επειδή το παλιό Twitter ελεγχόταν ουσιαστικά από την ακροαριστερά. Ήταν, σαν, εντελώς ελεγχόμενο από την ακροαριστερά», υποστήριξε ο Musk.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης