Τελευταία Νέα
Διεθνή

Zhovkva (Γραφείο Zelensky): Λάθος που ο αρχηγός του Ουκρανικού στρατού Zaluzhny αποκάλυψε τι συμβαίνει στο μέτωπο - Πανικός στη Δύση

Zhovkva (Γραφείο Zelensky): Λάθος που ο αρχηγός του Ουκρανικού στρατού Zaluzhny αποκάλυψε τι συμβαίνει στο μέτωπο - Πανικός στη Δύση
Ο Zaluzhny, σε άρθρο του για τον Economist, παραδέχτηκε ότι η κατάσταση στο μέτωπο είχε φτάσει σε αδιέξοδο
Ο γενικός διοικητής των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων, Valery Zaluzhny, δεν έπρεπε να είχε πει στα δυτικά μέσα ενημέρωσης για την κατάσταση στο μέτωπο, δήλωσε ο αναπληρωτής επικεφαλής του γραφείου του προέδρου της Ουκρανίας, Igor Zhovkva.
«Αν ήμουν στρατιωτικός, νομίζω ότι το τελευταίο πράγμα που θα έκανα θα ήταν να σχολιάσω για τον Τύπο, για το τι συμβαίνει στο μέτωπο, τι θα μπορούσε να συμβεί στο μέτωπο, τι επιλογές υπάρχουν», σχολίασε επικριτικά ο Igor Zhovkva... τον αρχηγό στρατού της Ουκρανίας.
Ο Zhovkva πρόσθεσε ότι η συνέντευξη του Zaluzhny προκάλεσε «πανικό» στους δυτικούς εταίρους της Ουκανίας.
«Έλαβα μια κλήση από έναν από τους αρχηγούς των γραφείων των ηγετών και είναι πανικόβλητοι ρωτώντας:
«Τι πρέπει να αναφέρω στον αρχηγό μου; Είστε πραγματικά σε αδιέξοδο;»
Επιπλέον, όπως είπε ο Igor Zhovkva, η συνέντευξη του αρχιστράτηγου των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, Valery Zaluzhny, προκάλεσε πολλά ερωτήματα στους Ουκρανούς.
Ο Zaluzhny, σε άρθρο του για τον Economist, παραδέχτηκε ότι η κατάσταση στο μέτωπο είχε φτάσει σε αδιέξοδο.
Σημείωσε ότι δεν ελπίζει πλέον σε μια σημαντική νίκη, αν και «σύμφωνα με τα βιβλία του ΝΑΤΟ» οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις θα έπρεπε ήδη να πολεμούν στην Κριμαία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης