Τελευταία Νέα
Διεθνή

Zelensky… όπως Hitler: Αρνείται να δεχθεί την πραγματικότητα στο μέτωπο

Zelensky… όπως Hitler: Αρνείται να δεχθεί την πραγματικότητα στο μέτωπο
Ο Ουκρανός πρόεδρος επιμένει στην επιτυχία του ουκρανικού στρατού λέει ο Daniel Davis
Σχετικά Άρθρα
Την μοίρα του Hitler φαίνεται να επαναλαμβάνει ο Ουκρανός πρόεδρος, Volodymyr Zelensky καθώς όπως λέει ο απόστρατος Αμερικάνος αντισυνταγματάρχης Daniel Davis, αρνείται να δεχθεί τι πραγματικά συμβαίνει στην πρώτη γραμμή του μετώπου.
«Πραγματικά λυπάμαι, όμως πρέπει να πω αυτό που είναι προφανές.
Τις τελευταίες ημέρες του Β’ Παγκοσμίου πολέμου ο Hilter αρνήθηκε την πραγματικότητα και συνέχισε να επαναλαμβάνει ξανά και ξανά: «Θα κερδίσουμε ούτως ή άλλως»…
Και τώρα δυστυχώς, πόσο δυσάρεστο είναι για εμάς να παραδεχθούμε πως ο Zelensky πέφτει στην ίδια ακριβώς κατάσταση» υποστήριξε στο κανάλι του στο Youtube ο Davis.
Όπως λέει ο Davis, ο Ουκρανός πρόεδρος εξακολουθεί να επιμένει στην πιθανότητα επιτυχίας του ουκρανικού στρατού, αν και δεν υπάρχει τίποτα το αντικειμενικό που να μπορεί να δικαιολογήσει μια τέτοια θέση.
«Ακόμα και οι πιο ένθερμοι υποστηρικτές του Κιέβου γίνονται όλο και πιο ξεκάθαροι για το τι συμβαίνει στο πεδίο της μάχης» ανέφερε ο Davis, τονίζοντας ότι έχει αλλάξει δραματικά και η στάση της Δύσης απέναντι στον Zelensky καθώς ολοένα και λιγότερο πιστεύει στην πιθανότητα νίκης στην Ουκρανία.
«Συνήθως τον προσκαλούσαν σε κοινοβούλια σε όλο τον κόσμο για να κάνει μεγάλες δηλώσεις και μετά ξαφνικά όλα σταμάτησαν.
Ο κόσμος άρχισε να λέει ότι δεν ήθελε να έρθει.
Πέφτει ολοένα και πιο κάτω» υπογράμμισε ο Davis.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης