Τελευταία Νέα
Διεθνή

Telegraph: Η Δύση αλλάζει τη στάση της απέναντι στον Zelensky – Ξεχνά... την Ουκρανία

Telegraph: Η Δύση αλλάζει τη στάση της απέναντι στον Zelensky – Ξεχνά... την Ουκρανία
Χωρίς μια σταθερή προμήθεια όπλων η Ουκρανία θα αντιμετωπίσει μια επικίνδυνη στιγμή την επόμενη άνοιξη
Σχετικά Άρθρα
Η Δύση αλλάζει τη στάση της απέναντι στον πρόεδρο της Ουκρανίας Volodymyr Zelensky αναφέρει δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Telegraph, η οποία σημειώνει πως χωρίς μια σταθερή προμήθεια όπλων η Ουκρανία είναι πολύ πιθανό να βρεθεί αντιμέτωπη με μια πολύ επικίνδυνη κατάσταση την ερχόμενη άνοιξη.
«Το βλέμμα της Δύσης έχει μετατοπιστεί στη Μέση Ανατολή προς την απογοήτευση του Zelensky, ακριβώς τη στιγμή που η αντεπίθεση των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων πρόκειται να τελειώσει, καθώς οι βροχές του φθινοπώρου εμποδίζουν την κίνηση των στρατευμάτων» υποστηρίζει το δημοσίευμα.
Όπως επισημαίνει η Telegraph, παρά τις διαβεβαιώσεις της Δύσης για υποστήριξη της Ουκρανίας «για όσο χρειαστεί», η κόπωση στα κράτη μέλη του ΝΑΤΟ για την ουκρανική κρίση, πάντα αποτελούσε κίνδυνο.
Χαρακτηριστικά αναφέρεται η περίπτωση των Ρεπουμπλικάνων στις ΗΠΑ, οι οποίοι αν και υπήρξαν από τους μεγαλύτερους υπερασπιστές της προσπάθειας της Ουκρανίας, τώρα εμφανίζονται ιδιαίτερα σκεπτικοί.
«Χωρίς μια σταθερή προμήθεια όπλων, η Ουκρανία θα αντιμετωπίσει μια επικίνδυνη στιγμή την επόμενη άνοιξη.
Οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις χρειάζονται πιο προηγμένα συστήματα αεράμυνας αυτή τη στιγμή» τονίζει το δημοσίευμα, το οποίο ωστόσο επισημαίνει ότι μέσα στο χάος που επικρατεί στη Μέση Ανατολή, η Ουκρανία αρχίζει να ξεχνιέται.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης