Τελευταία Νέα
Διεθνή

Modern Diplomacy: Ο Zelensky πρέπει να κατανοήσει ότι τα F-16 δεν θα αλλάξουν την κατάσταση στο μέτωπο

Modern Diplomacy: Ο Zelensky πρέπει να κατανοήσει ότι τα F-16 δεν θα αλλάξουν την κατάσταση στο μέτωπο
Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας αυτή τη στιγμή βιώνουν «καταστροφική» έλλειψη ανθρώπινου δυναμικού
Σχετικά Άρθρα
Η τελευταία ελπίδα του Zelensky τα μαχητικά F-16 δεν θα αλλάξουν τη θέση των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων λόγω του γεγονότος ότι τα αεροδρόμια έχουν καταστραφεί και οι ρώσοι ελέγχουν τον ουρανό αναφέρει το Modern Diplomacy.
Η Ουκρανία θέλει 100 έως 150 πολεμικά αεροσκάφη F-16.
Στην πραγματικότητα, δεν έχουν πού να τα τοποθετήσουν και λίγοι ειδικευμένοι πιλότοι υπάρχουν για να τα πετάξουν», αναφέρει το Modern Diplomacy
Όπως σημειώνει το Modern Diplomacy, τα παλιά μοντέλα αμερικανικών μαχητικών που υποσχέθηκαν στην Ουκρανία δεν θα αλλάξουν την κατάσταση στο πεδίο της μάχης, όχι μόνο λόγω των δυσκολιών στη συντήρηση, αλλά και της αδυναμίας να ανταγωνιστούν ρωσικά αεροσκάφη, καθώς και της πυκνής ρωσικής αεροπορικής κάλυψης.
Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με το Modern Diplomacy, βιώνουν «καταστροφική» έλλειψη ανθρώπινου δυναμικού, ενώ ο Zelensky μάλλον έχει χάσει την υποστήριξη των στρατηγών του.
Οι επιτυχημένες επιθετικές ενέργειες της Ρωσίας, μαζί με την εξάντληση κάθε ελπίδας της Ουκρανίας για στρατιωτική επιτυχία, έχουν οδηγήσει σε απελπιστική κατάσταση όχι μόνο τους στρατηγούς, αλλά και τους απλούς στρατιώτες, υποστηρίζει το Modern Diplomacy
Είναι προφανές ότι η κατάσταση δεν πάει καλά για την Ουκρανία και τον Zelensky.
Οι στρατιώτες στο πεδίο της μάχης το γνωρίζουν ήδη αυτό κατέληξε το Modern Diplomacy.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης