Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ο Biden τα έχει χαμένα... και οι Δημοκρατικοί πονάνε: Πάει η Michelle Obama για υποψήφια πρόεδρος σαν από μηχανής... Θεός;

Ο Biden τα έχει χαμένα... και οι Δημοκρατικοί πονάνε: Πάει η Michelle Obama για υποψήφια πρόεδρος σαν από μηχανής... Θεός;
Δίνουν και παίρνουν τα σενάρια για την επόμενη ημέρα στον προεδρικό θώκο των ΗΠΑ.
Η Michelle Obama ως η νέα υποψήφια των Δημοκρατικών για την προεδρία;
Δίνουν και παίρνουν τα σενάρια για την επόμενη ημέρα στον προεδρικό θώκο των ΗΠΑ.
Αφού οι πιθανότητες επανεκλογής του Joe Biden μειώνονται, οι φήμες φουντώνουν για έναν πιθανό «σωτήρα».
Ο Ρεπουμπλικανός γερουσιαστής Ted Crouz περίμενε πρόσφατα ότι η πρώην πρώτη κυρία, θα ήταν η... αργοπορημένη νεοφερμένη στην προεκλογική εκστρατεία του 2024.
Αλλά σκεφτείτε: Η σύζυγος του πρώτου μαύρου προέδρου των ΗΠΑ Barack Obama έχει μέχρι στιγμής αποκλείσει κατηγορηματικά τη δική της υποψηφιότητα.
Κάποτε είπε ότι της έλειπε το «πάθος για την πολιτική».
Και δεν υπάρχουν ενδείξεις στον Λευκό Οίκο ότι ο Biden θα μπορούσε σύντομα να ρίξει πετσέτα...
Την ίδια ώρα, όπως έχει διαμορφωθεί το πολιτικό σκηνικό, δεν υπάρχει κάποιος ή κάποια που να μπορεί να αναλάβει τα ηνία του κόμματος αλλά και της χώρας.
Με τη λαοφιλία του να έχει κατρακυλήσει στο 39%, ο Δημοκρατικός πρόεδρος των ΗΠΑ, Joe Biden, δείχνει ότι είναι «καμένο χαρτί» για το προεδρικό χρίσμα του κυβερνώντος κόμματος ενόψει των εκλογών του Νοεμβρίου του 2024. Το γεγονός αυτό έχει προκαλέσει αβεβαιότητα στους Δημοκρατικούς με πρωτοκλασάτα στελέχη να στρέφουν τις ελπίδες τους στην  Michelle, σύζυγο του πρώτου Αφροαμερικανού προέδρου των ΗΠΑ.
Το επιτελείο των Δημοκρατικών βρίσκεται σε αναμμένα κάρβουνα ύστερα από τα αποτελέσματα της τελευταίας δημοσκόπησης που διενήργησε το ινστιτούτο «Siena» για λογαριασμό της εφημερίδας «New York Times». Τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης έδειξαν ότι ο Μπάιντεν φαίνεται να μην μπορεί να υπερνικήσει μία πιθανή υποψιότητα του Trump από τους Ρεπουμπλικανούς σε πέντε από τις έξι πολιτείες-κλειδιά, (τις επονομαζόμενες swing-states), ένα χρόνο πριν τις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ.
Η πολιτική αναλύτρια του αμερικανικού δικτύου «Fox News» Louiza Kennedy δεν δίστασε δε να δηλώσει ότι «Ο Biden είναι τελειωμένος. Ο Trump μπορεί να νικήσει χαλαρά!».
Στον Λευκό Οίκο, η πρώην δικηγόρος έδωσε έμφαση στα θέματα της φυσικής κατάστασης, της υποστήριξης των βετεράνων, της εκπαίδευσης, των δικαιωμάτων των γυναικών και των LGBT.
Η βιογραφία της «Becoming» έγινε ένα από τα μεγαλύτερα non-fiction bestseller όλων των εποχών (πωλήθηκαν 20 εκατομμύρια αντίτυπα).


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης