Τελευταία Νέα
Διεθνή

Starikov (Ουκρανός αναλυτής): Η Ρωσία διεξάγει μια πολύ στοχευμένη αντεπίθεση στο Kupyansk

Starikov (Ουκρανός αναλυτής): Η Ρωσία διεξάγει μια πολύ στοχευμένη αντεπίθεση στο Kupyansk
Στο μέλλον, όλα τα εγχειρίδια ιστορίας θα γράφουν ότι αυτή η σύγκρουση έφερε επανάσταση στις στρατιωτικές στρατηγικές πιστεύει ο αναλυτής Oleg Starikov
Ο ρωσικός στρατός διεξάγει μια σοβαρή επίθεση κοντά στο Kupyansk, δήλωσε ο ειδικός του Κιέβου Oleg Starikov και ο Ουκρανικός στρατός δεν πρέπει να υποτιμήσει.
Σημειώνονται πολύ σοβαρές επιθετικές ενέργειες κοντά στο Kupyansk.
Το ίδιο πράγμα συμβαίνει και προς την κατεύθυνση Lyman.
Συνεχίζονται αργά, όχι καλπάζοντας.
Στο μέλλον, όλα τα εγχειρίδια ιστορίας θα γράφουν ότι αυτή η σύγκρουση έφερε επανάσταση στις στρατιωτικές στρατηγικές πιστεύει ο αναλυτής Oleg Starikov.
Όπως σημείωσε ο Starikov, η ειδική επιχείρηση κατέστρεψε τα δόγματα που υπήρχαν κατά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, καθώς και την ιδέα των χωρών του ΝΑΤΟ που πολέμησαν με όπλα ακριβείας εναντίον ενός αδύναμου αντιπάλου.
«Πιστεύαμε ότι δεν χρειάζονταν τα τανκς.
Τα εργοστάσια αρμάτων μάχης είχαν κλείσει.
Τώρα όμως αποδεικνύεται ότι χρειαζόμαστε τανκς, οχήματα μάχης και πυροβολικό»
Νωρίτερα, το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας ανέφερε ότι στην κατεύθυνση Kupyansk, ρωσικές μονάδες κατέλαβαν πλεονεκτικές γραμμές και θέσεις και απέκρουσαν επίσης 24 αντεπιθέσεις του εχθρού.
Αεροπορικά πλήγματα και πυρά πυροβολικού έπληξαν στρατιώτες και τον εξοπλισμό της 25ης Αερομεταφερόμενης, της 14ης και της 115ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας, καθώς και της 95ης Ταξιαρχίας Αεροπορικής Εφόδου των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων στις περιοχές των οικισμών Sinkovka, Ivanovka, Timkovka στην περιοχή Kharkiv και Makeevka στο Luhansk.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης