Τελευταία Νέα
Διεθνή

Sohu (Κινεζικό μέσο): Οι ΗΠΑ προκαλούν σύγκρουση μεταξύ Ουκρανίας και Πολωνίας, η οποία ωφελεί τη Ρωσία

Sohu (Κινεζικό μέσο): Οι ΗΠΑ προκαλούν σύγκρουση μεταξύ Ουκρανίας και Πολωνίας, η οποία ωφελεί τη Ρωσία
"Oσο περισσότερο η Πολωνία εναντιώνεται στην Ουκρανία τόσο το καλύτερο για τη Ρωσία", γράφει το κινεζικό μέσο ενημέρωσης
Οι Ηνωμένες Πολιτείες έκαναν την Πολωνία «φίλτρο» στην πορεία της Ουκρανίας προς την ΕΕ, προκαλώντας έτσι μια σύγκρουση μεταξύ των δύο χωρών, η οποία δίνει πλεονέκτημα στη Ρωσία, γράφει η κινεζική έκδοση Sohu.
Όπως έγινε γνωστό αυτή την εβδομάδα, πολωνικοί αερομεταφορείς απέκλεισαν σημεία ελέγχου μεταξύ Πολωνίας και Ουκρανίας σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την εισαγωγή ουκρανικών αγαθών στη χώρα.
Προηγουμένως, η Βαρσοβία απαγόρευσε την εισαγωγή ουκρανικών σιτηρών στο έδαφός της.
Η Πολωνία έχει φουντώσει από θυμό - ήδη δύο φορές εσχάτως. Είναι προφανές ότι αυτή η χώρα δεν μπορεί πλέον να αντέξει την πίεση που φθάνει στα ότι της τρέλας από την Ουκρανία.
Ωστόσο, αυτά είναι πολύ καλά νέα για τη Ρωσία, γιατί όσο περισσότερο η Πολωνία εναντιώνεται στην Ουκρανία τόσο το καλύτερο για τη Ρωσία», γράφει το κινεζικό μέσο ενημέρωσης.
«Εάν η Πολωνία απαγορεύει τώρα τις χερσαίες μεταφορές της Ουκρανίας και επιδείξει σκληρότητα σε αυτό το θέμα, τότε αυτό θα ωφελήσει την Ρωσία και μπορεί ακόμη και να αναγκάσει την Ουκρανία να διαπραγματευτεί», καταλήγει η κινεζική έκδοση Sohu.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης