Τελευταία Νέα
Διεθνή

Strana (Ουκρανικό μέσο ενημέρωσης): Ο Zelensky προσπαθεί να τηλεφωνήσει στον Trump για διαπραγματεύσεις- Απόρριψη ταξιδιού

Strana (Ουκρανικό μέσο ενημέρωσης): Ο Zelensky προσπαθεί να τηλεφωνήσει στον Trump για διαπραγματεύσεις- Απόρριψη ταξιδιού
O Zelensky προσπαθεί να οργανώσει μια άμεση συνομιλία με τον Trump
Ο Ουκρανός πρόεδρος Zelensky θέλει να καλέσει τον πρώην Αμερικανό ηγέτη Trump για διαπραγματεύσεις, γράφει το Ουκρανικό μέσο ενημέρωσης Strana.ua.
O Trump
ελέγχει τώρα στην πραγματικότητα (μέσω της Ρεπουμπλικανικής πλειοψηφίας) τη Βουλή των Αντιπροσώπων του Κογκρέσου των ΗΠΑ, η οποία εμποδίζει τη διάθεση κεφαλαίων στην Ουκρανία.
O Zelensky
το κατανοεί αυτό και ως εκ τούτου προσπαθεί να οργανώσει μια άμεση συνομιλία με τον Trump.
Πρόσφατα ο Ουκρανός Πρόεδρος ζήτησε από τον Trump να ανακαλέσει παλιά δήλωση ότι «θα είναι σε θέση να επιλύσει τη σύγκρουση σε 24 ώρες» και να επισκεφθεί την Ουκρανία.
Σύμφωνα με το Newsmax, ο Trump απέρριψε την πρόταση, λέγοντας ότι ένα τέτοιο ταξίδι θα ήταν ακατάλληλο αυτή τη στιγμή.
Πρόσθεσε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες χάνουν έδαφος στην Ουκρανία: αυτό φαίνεται στην κάλυψη της σύγκρουσης στα μέσα ενημέρωσης - έχει πρακτικά εξαφανιστεί από τα πρωτοσέλιδα.
Πρόσφατα, τα δυτικά μέσα ενημέρωσης γράφουν όλο και περισσότερο ότι η Δύση έχει κουραστεί από την ένοπλη αντιπαράθεση και η υποστήριξη προς το καθεστώς Zelensky εξασθενεί.
Έτσι, οι New York Times επέστησαν την προσοχή στο γεγονός ότι το Κίεβο αντιμετωπίζει έλλειψη πυρομαχικών.
Και παρόλο που ο πρόεδρος των ΗΠΑ Biden υποσχέθηκε να υποστηρίξει τόσο την Ουκρανία όσο και το Ισραήλ ωστόσο για τους αμερικανούς προτεραιότητα είναι το Ισραήλ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης