Τελευταία Νέα
Διεθνή

Αθλήτρια χρησιμοποίησε αυτοκίνητο σε Μαραθώνιο - Ποινή απαγόρευσης 12 μηνών

Αθλήτρια χρησιμοποίησε αυτοκίνητο σε Μαραθώνιο - Ποινή απαγόρευσης 12 μηνών
Η Joasia Zakrzewski συμμετείχε στον αγώνα GB Ultras Manchester-Liverpool στη βορειοδυτική Αγγλία στις 7 Απριλίου, όταν επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο ενός φίλου και με τη βοήθειά του κατέκτησε την 3η θέση
Μια υπερμαραθωνοδρόμος αποκλείστηκε για 12 μήνες από κάθε διοργάνωση αφού χρησιμοποίησε αυτοκίνητο κατά τη διάρκεια ενός αγώνα 80 χλμ., ανακοίνωσε η UK Athletics (UKA).
Η Joasia Zakrzewski συμμετείχε στον αγώνα GB Ultras Manchester-Liverpool στη βορειοδυτική Αγγλία στις 7 Απριλίου, όταν επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο ενός φίλου και με τη βοήθειά του κατέκτησε την 3η θέση.
Σε επιστολή που υποβλήθηκε στην ανεξάρτητη πειθαρχική επιτροπή της UKA, η αθλήτρια από τη Σκωτία ανέφερε: «Αποδέχομαι τις ενέργειές μου την ημέρα που ταξίδεψα με αυτοκίνητο και μετά ολοκλήρωσα το τρέξιμο, διασχίζοντας τη γραμμή τερματισμού και λαμβάνοντας αδίκως ένα μετάλλιο και ένα τρόπαιο, το οποίο δεν επέστρεψα αμέσως όπως θα έπρεπε».
Η επιτροπή αποφάσισε τον αποκλεισμό της Zakrzewski από οποιοδήποτε αγώνισμα που εμπίπτει στη δικαιοδοσία του UK Athletics ή να εκπροσωπήσει τη Μεγάλη Βρετανία για 12 μήνες.

www.bankingnews.grg

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης