Τελευταία Νέα
Διεθνή

Lancet: Τα ρωσικά drones που έγιναν μάστιγα για την Ουκρανία

Lancet: Τα ρωσικά drones που έγιναν μάστιγα για την Ουκρανία
Η εξελιγμένη έκδοση του ρωσικού drone kamikaze Lancet γίνεται αυξανόμενη απειλή για τις ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις
Σχετικά Άρθρα
Τα drones χρησιμοποιούνται στη ζώνη ειδικής επιχείρησης της Ρωσίας για να πλήξουν διάφορα ουκρανικά στρατιωτικά μέσα, συμπεριλαμβανομένων οβιδοβόλων, τεθωρακισμένων οχημάτων και πολλαπλών συστημάτων πυραύλων εκτόξευσης, καθώς και θέσεων διοίκησης και επιτήρησης.
Η εξελιγμένη έκδοση του ρωσικού drone kamikaze Lancet γίνεται αυξανόμενη απειλή για τις ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις, ανέφερε ένα αμερικανικό μέσο ενημέρωσης μετά την ανάλυση ενός βίντεο που κυκλοφόρησε από τις Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις.
Φαίνεται ότι οι κεφαλές του νεότερου Lancet ανατινάζονται στον αέρα πριν εκτοξεύσουν εκρηκτικά προς τον στόχο, κάτι που βοηθά το ρωσικό μη επανδρωμένο εναέριο όχημα να αποφύγει την ουκρανική άμυνα, σύμφωνα με το αμερικανικό δημοσίευμα.

Μάστιγα

«Τα ρωσικά drones Lancet έχουν γίνει μάστιγα στο πεδίο της μάχης στην Ουκρανία και βελτιώνονται συνεχώς ως προς το βεληνεκές και τις δυνατότητές τους», αναφέρει το δημοσίευμα.
Μια ενημερωμένη πηγή είπε νωρίτερα στο Sputnik ότι ο κατασκευαστής τους ZALA AERO είχε πρόσφατα αποκαλύψει μια σειρά επαναστατικών αναβαθμίσεων για τα συστήματα υλικού και λογισμικού του Lancet.
«Αυτές οι εξελίξεις επιτρέπουν την ευέλικτη ανάπτυξη drones kamikaze ακόμα και σε καταστάσεις όπου οι στόχοι δεν είναι άμεσα ορατοί.
Ξεχωριστά, χρησιμοποιήθηκαν επίσης νέες λύσεις που σχετίζονται με το σχεδιασμό», πρόσθεσε η πηγή.
Τα Lancets, μαζί με διάφορους άλλους τύπους drones, χρησιμοποιούνται ευρέως στη ρωσική ζώνη ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης για την αντιμετώπιση της αντεπίθεσης του Κιέβου, η οποία κατέληξε σε παταγώδη αποτυχία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης