Τελευταία Νέα
Διεθνή

Εκρηκτικά 500 κιλών «εξαφάνισαν» τις θέσεις των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων στην Avdeevka (Βίντεο)

Εκρηκτικά 500 κιλών «εξαφάνισαν» τις θέσεις των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων στην Avdeevka (Βίντεο)
Σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται από ουκρανικές στρατιωτικές πηγές, τα ρωσικά στρατεύματα χρησιμοποιούν ασυνήθιστες μεθόδους επίθεσης

Στην περιοχή της πόλης Avdeevka, οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ρωσικής Ομοσπονδίας συνεχίζουν τις ενεργές επιχειρήσεις επίθεσης εξόντωσης του εχθρού. 
Συγκεκριμένα, υπάρχουν ενδείξεις ότι ρωσικά στρατεύματα προχωρούν βαθύτερα στην Avdeevka από την πλευρά Yasinovataya, ιδιαίτερα κατά μήκος της λωρίδας Yasinovatsky και στην περιοχή του χωριού Niva.
Σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται από ουκρανικές στρατιωτικές πηγές, τα ρωσικά στρατεύματα χρησιμοποιούν ασυνήθιστες μεθόδους επίθεσης. 
Ένα από αυτά περιλαμβάνει την κατασκευή μιας σήραγγας κάτω από τη θέση APU, ακολουθούμενη από έκρηξη πυρομαχικών 500 κιλών. 
Ως αποτέλεσμα της έκρηξης, ο ουκρανικός στρατός στερείται πια της ικανότητας αντίστασης, γεγονός που επιτρέπει στα ρωσικά επιθετικά αεροσκάφη να καταλαμβάνουν γρήγορα τις οχυρώσεις.


Δυτικά μέσα ενημέρωσης σημειώνουν επίσης τη χρήση άτυπων τακτικών από τα ρωσικά στρατεύματα, συμπεριλαμβανομένης της κατασκευής σηράγγων κάτω από τις οχυρώσεις των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων για μια επακόλουθη έκρηξη ή αιφνιδιαστική επίθεση.
Οι ειδικοί πιστεύουν ότι η απελευθέρωση της Avdeevka από τα ρωσικά στρατεύματα θα μπορούσε να συμβεί πιο γρήγορα από την επιχείρηση για την κατάληψη του Artemovsk στις αρχές του έτους. Ταυτόχρονα, η κατάσταση των ουκρανικών σχηματισμών στην οχυρωμένη περιοχή Avdiivka επιδεινώνεται ραγδαία, ιδίως λαμβάνοντας υπόψη τα προβλήματα των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων με πυρομαχικά, την έλλειψη και την ποιότητα του προσωπικού, συμπεριλαμβανομένων των ανθρώπων που κινητοποιήθηκαν στην Ουκρανία.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης