Τελευταία Νέα
Διεθνή

Μαύρη Θάλασσα: Η ρωσική φρεγάτα χτύπησε με πυραύλους - κρουζ «Kalibr» εγκαταστάσεις των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων

Μαύρη Θάλασσα: Η ρωσική φρεγάτα χτύπησε με πυραύλους - κρουζ «Kalibr» εγκαταστάσεις των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων
Το πλήρωμα της φρεγάτας ολοκλήρωσε με επιτυχία την αποστολή αιφνιδιασμού, χτυπώντας τους επιδιωκόμενους στόχους με ένα μπαράζ πυραύλων
Σχετικά Άρθρα
Μια φρεγάτα του ρωσικού στόλου της Μαύρης Θάλασσας πραγματοποίησε επίθεση σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων χρησιμοποιώντας τέσσερις πυραύλους κρουζ από το σύνολο των Kalibr, αναφέρει το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.
Το πλήρωμα της φρεγάτας ολοκλήρωσε με επιτυχία την αποστολή αιφνιδιασμού, χτυπώντας τους επιδιωκόμενους στόχους με ένα μπαράζ πυραύλων στο συντομότερο δυνατό χρόνο.
Οι πύραυλοι κρουζ Kalibr αποτελούν μέρος του οπλισμού μεγάλου βεληνεκούς της Ρωσίας και είναι ικανοί να πλήξουν χερσαίους και θαλάσσιους στόχους. Το εύρος βολής σε θαλάσσιους στόχους επεκτείνεται σε εκατοντάδες χιλιόμετρα και σε επίγειους στόχους - περίπου 2 χιλιάδες χιλιόμετρα.
Η χρήση πυραύλων Caliber καταγράφηκε τόσο στο έδαφος της Ουκρανίας όσο και κατά τη διάρκεια στρατιωτικών επιχειρήσεων εναντίον μαχητών στη Συρία.
Να σημειωθεί ότι αρκετές ώρες πριν από την επίθεση με πυραύλους κρουζ Kalibr, η Ουκρανία εξέφρασε την ανησυχία της ότι η φρεγάτα στη θάλασσα θα μπορούσε να αποτελέσει σοβαρή απειλή, είδηση που είχε αναφέρει νωρίτερα και το Bankingnews.gr 

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης