Τελευταία Νέα
Διεθνή

O Musk παρέδωσε τα πρώτα Tesla Cybertruck, το αλεξίσφαιρο pick up - Κερδίζουν σε ταχύτητα την Porsche, πόσο κοστίζουν

O Musk παρέδωσε τα πρώτα Tesla Cybertruck, το αλεξίσφαιρο pick up - Κερδίζουν σε ταχύτητα την Porsche, πόσο κοστίζουν
Αποκαλύφθηκαν διάφορες ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες

Οι πρώτοι ιδιοκτήτες των Tesla Cybertruck παρέλαβαν τα αυτοκίνητά τους σε παγκόσμια ζωντανή σύνδεση, δια χειρός του ίδιου του Elon Musk σε ένα λιγότερο φαντασμαγορικό show από ό,τι μας έχει συνηθίσει η Tesla, αλλά πολύ πιο ενημερωτικό από όσα μας έχει προσφέρει μέχρι τώρα.
Αυτό γιατί αποκαλύφθηκαν διάφορες ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες για το πολυαναμενόμενο φορτηγό της εταιρείας, όπως το οτι είναι κατασκευασμένο από ένα ειδικό ατσάλι που δημιούργησαν οι μηχανικοί της εταιρείας και για αυτό είναι άκρως ανθεκτικό, καθώς και το ότι είναι πανίσχυρο με την κορυφαία του έκδοση να χρειάζεται μόλις 2,6 δευτερόλεπτα για το 0-100 km/h.
Ο Elon Musk έφτασε αργοπορημένος, με εκατοντάδες χιλιάδες θεατές να έχουν στηθεί για την online παρουσίαση σε όλα τα δίκτυα με βασική πλατφόρμα προβολής το X.
Οδηγούσε φυσικά ένα Tesla Cybetruck, από την καρότσα του οποίου, όπου ανέβηκε μίλησε στους εκατοντάδες παρευρισκόμενους που ζητωκραύγαζαν.
Επίσης έδειξε πως το Tesla Cybetruck είναι ένα αλεξίσφαιρο pick up και ο λόγος που λανσάρεται αλεξίσφαιρο σε όλες τις εκδόσεις του, είναι απλός. "Γιατί όχι", όπως είπε ο ίδιος ο Musk...

Επίσης αποκάλυψε πως μπορεί να ρυμουλκήσει μακρύτερα από κάθε άλλο pick up του ανταγωνισμού ένα χωματουργικό μηχάνημα.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης