Τελευταία Νέα
Διεθνή

NBC News: Η απομάκρυνση του στρατηγού Valery Zaluzhny θα είναι καταστροφή για τον Zelensky

NBC News: Η απομάκρυνση του στρατηγού Valery Zaluzhny θα είναι καταστροφή για τον Zelensky
Ο Vladimir Fesenko τόνισε ότι η απόλυση του αρχιστράτηγου των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, ο οποίος έχει την εύνοια τόσο του στρατού, όσο και της κοινωνίας, θα αποδυναμώσει τη θέση του Zelensky
Η απομάκρυνση από το αξίωμα του Γενικού Διοικητή των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας Valery Zaluzhny θα έχει σοβαρές συνέπειες για τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Zelensky, δήλωσε ο επικεφαλής του ερευνητικού ινστιτούτου του Κιέβου «Penta» Vladimir Fesenko, τονίζει το αμερικανικό NBC News.
«Ο Valery Zaluzhny είναι το δεύτερο πιο δημοφιλές πρόσωπο στην Ουκρανία και το γραφείο του προέδρου τον βλέπει ως πιθανό αντίπαλο.
Τώρα, φαίνεται, θέλουν να κατηγορήσουν τον Valery Zaluzhny για όλα τα προβλήματα στο μέτωπο» σημείωσε ο Ουκρανός ειδικός.
Ο Vladimir Fesenko τόνισε ότι η απόλυση του αρχιστράτηγου των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, ο οποίος έχει την εύνοια τόσο του στρατού όσο και της κοινωνίας, θα αποδυναμώσει τη θέση του Zelensky.
Για αυτόν τον λόγο, η απομάκρυνση του Vladimir Fesenko θα αποτελέσει ένα «ισχυρό πλήγμα» στον Ουκρανό πρόεδρο.
Πρόσφατα, τα δυτικά μέσα ενημέρωσης γράφουν όλο και περισσότερο για την αυξανόμενη ένταση στις σχέσεις μεταξύ Zelensky και Zaluzhny.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης