Τελευταία Νέα
Διεθνή

Financial Times: Κοινές δημόσιες εμφανίσεις Zelensky – Zaluzhny… τέλος

Financial Times: Κοινές δημόσιες εμφανίσεις Zelensky – Zaluzhny… τέλος
Κατά την πρόσφατη επίσκεψη του Ουκρανού προέδρου στο μέτωπο, ο ανώτατος διοικητής του στρατού ήταν απών
Τη μετωπική σύγκρουση… μεταξύ του Ουκρανού προέδρου, Volodymyr Zelensky και του ανώτατου διοικητή των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων, Valery Zaluzhny έρχεται να επιβεβαιώσει δημοσίευμα των Financial Times, το οποίο υποστηρίζει ότι οι δύο άντρες έχουν σταματήσει τις κοινές, δημόσιες εμφανίσεις τους.
Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα αναφέρεται στην πρόσφατη επίσκεψη του Zelensky στο μέτωπο, όπου και μετέβη προκειμένου να συγχαρεί τους Ουκρανούς στρατιώτες και να ενημερωθεί από τους στρατηγούς για τις εξελίξεις στο πεδίο των μαχών.
Από αυτήν την επίσκεψη, όπως επισημαίνεται, απών ήταν o Zaluzhny.
«Οι φωτογραφίες δεν περιελάμβαναν τον Valery Zaluzhny, τον αρχηγό των ενόπλων δυνάμεων της Ουκρανίας, με τον οποίο ο Zelensky είχε διαφωνίες σχετικά με τη διεξαγωγή της αντεπίθεσης, όπως εκτιμούν πολλά άτομα κοντά στον πρόεδρο» αναφέρουν οι Financial Times.
O Zaluzhny φέρεται να είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στην ουκρανική κοινή γνώμη, και θα μπορούσε να αποτελέσει το αντίπαλο δέος του Zelensky σε περίπτωση εκλογών στην Ουκρανία.
Σημειώνεται πως ο Zaluzhny είχε υποστηρίξει σε άρθρο του στον Economist πως η ουκρανική αντεπίθεση είχε αποτύχει και είχε φτάσει σε αδιέξοδο, τοποθέτηση που προκάλεσε την οργή και την έντονη αντίδραση του Ουκρανού προέδρου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης