Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ron Johnson (Ρεπουμπλικάνος γερουσιαστής): Δεν θα χάσει ο Putin - Με διαπραγματεύσεις το τέλος του πολέμου στην Ουκρανία

Ron Johnson (Ρεπουμπλικάνος γερουσιαστής): Δεν θα χάσει ο Putin - Με διαπραγματεύσεις το τέλος του πολέμου στην Ουκρανία
Αυτός ο πόλεμος πρέπει να τελειώσει υποστηρίζει ο Αμερικάνος γερουσιαστής
Η ένοπλη σύγκρουση Ρωσίας – Ουκρανίας θα τελειώσει με διαπραγματεύσεις εκτίμησε ο Ρεπουμπλικάνος γερουσιαστής Ron Johnson.
«Ο μόνος τρόπος να τελειώσει αυτός ο πόλεμος είναι μια διευθέτηση μέσω διαπραγματεύσεων…
Ακόμα περισσότερη Ουκρανία θα καταστραφεί.
Για αυτό το λόγο, κατά τη γνώμη μου, όσο νωρίτερα καταλήξουν σε μια διαπραγμάτευση, τόσο το καλύτερο» λέει ο Ρεπουμπλικάνος γερουσιαστής, όπως αναφέρει η The Hill.
Όπως λέει ο Johnson, μπορεί να μην του αρέσει αυτή η προοπτική του τέλους του πολέμου στην Ουκρανία, αλλά αντιλαμβάνεται ότι «αυτή είναι η πραγματικότητα».
Ωστόσο, ο Αμερικάνος γερουσιαστής αναφέρει πως δεν προτίθεται να εγκρίνει την αποστολή περαιτέρω οικονομικής βοήθειας στην Ουκρανία έως ότου ο πρόεδρος Biden αντιμετωπίσει το πρόβλημα της χρηματοδότησης του τείχους στα νότια σύνορα των ΗΠΑ με το Μεξικό.
«Ο Putin δεν πρόκειται να χάσει αυτόν τον πόλεμο.
Αυτή η σύγκρουση πρέπει να τελειώσει.
Δεν θα μας αρέσει το αποτέλεσμα, αλλά κάθε ημέρα που θα περνά θα μας αρέσει όλο και λιγότερο» ανέφερε ο Αμερικάνος γερουσιαστής.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης