Τελευταία Νέα
Διεθνή

Roland Kater (Γερμανός στρατηγός): Ο Ουκρανικός στρατός βράζει… υπάρχει οργή, το ηθικό εξασθενεί

Roland Kater (Γερμανός στρατηγός): Ο Ουκρανικός στρατός βράζει… υπάρχει οργή, το ηθικό εξασθενεί
Οι Ουκρανοί στρατιώτες είναι στα όρια της εξάντλησης
Αναβρασμός επικρατεί μεταξύ των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων, καθώς έχουν συσσωρεύσει πολλά παράπονα εναντίον των αρχών, δήλωσε ο απόστρατος Αντιστράτηγος των Γερμανικών Ενόπλων Δυνάμεων Roland Kater στο κανάλι Welt.
Ο Roland Kater σημείωσε επίσης ότι οι μαχητές των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων βρίσκονται στα όρια της εξάντλησης, επειδή πρέπει να πολεμούν όλο το εικοσιτετράωρο και συνεχώς.
«Ακούω όλο και περισσότερο από την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας ότι οι στρατιώτες είναι πολύ κουρασμένοι», σημείωσε ο στρατηγός.
Νωρίτερα, η Washington Post ανέφερε ότι επικρατεί αβεβαιότητα σε όλα τα μέτωπα για τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας και το ηθικό εξασθενεί.
Για έκτο μήνα, τα ουκρανικά στρατεύματα προσπαθούν να προχωρήσουν στις κατευθύνσεις Yuzhnodonetsk, Artemovsk και Zaporozhye, ρίχνοντας στη μάχη ταξιαρχίες εκπαιδευμένες από το ΝΑΤΟ και οπλισμένες με ξένο εξοπλισμό.
Σύμφωνα με τον υπουργό Άμυνας της Ρωσίας, ο Ουκρανικός στρατός έχασε περισσότερους από 125.000 στρατιώτες κατά τη διάρκεια της εξάμηνης αντεπίθεσης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης