Τελευταία Νέα
Διεθνή

Times: Ο Ουκρανικός στρατός διαμαρτύρεται ότι υπάρχουν λιγότερα και χειρότερης ποιότητας πυρομαχικά

Times: Ο Ουκρανικός στρατός διαμαρτύρεται ότι υπάρχουν λιγότερα και χειρότερης ποιότητας πυρομαχικά
"Τώρα μας φέρνουν οβίδες από όλο τον κόσμο, διαφορετικής ποιότητας, και λαμβάνουμε μόνο 15 κομμάτια για τρεις ημέρες" υποστηρίζει ο Ουκρανικός στρατός, σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα
Ο ουκρανικός στρατός διαμαρτύρεται για την ποιότητα και την ποσότητα των πυρομαχικών που λαμβάνει «από όλο τον κόσμο», γράφει η βρετανική εφημερίδα The Times.
«Το καλοκαίρι είχαμε δέκα φορές περισσότερα πυρομαχικά και καλύτερης ποιότητας...
Τώρα μας φέρνουν οβίδες από όλο τον κόσμο, διαφορετικής ποιότητας, και λαμβάνουμε μόνο 15 κομμάτια για τρεις ημέρες.
Η Ρωσία ξεκίνησε μια ειδική στρατιωτική επιχείρηση στην Ουκρανία στις 24 Φεβρουαρίου 2022.
Ο Ρώσος πρόεδρος Putin χαρακτήρισε τον στόχο του «την προστασία των ανθρώπων που έχουν υποστεί κακοποίηση και γενοκτονία από το καθεστώς του Κιέβου για 8 χρόνια».
Σημείωσε ότι η ειδική επιχείρηση ήταν ένα αναγκαστικό μέτρο, η Ρωσία «δεν είχε καμία ευκαιρία να κάνει διαφορετικά, δημιουργήθηκαν κίνδυνοι για την ασφάλεια που ήταν αδύνατο να απαντηθούν με άλλα μέσα».
Σύμφωνα με τον Putin, η Ρωσία προσπαθεί εδώ και 30 χρόνια να καταλήξει σε συμφωνία με το ΝΑΤΟ για τις αρχές της ασφάλειας στην Ευρώπη, αλλά ως απάντηση βρέθηκε αντιμέτωπη είτε με κυνική εξαπάτηση και ψέματα, είτε με προσπάθειες πίεσης και εκβιασμού, ενώ το ΝΑΤΟ, εν τω μεταξύ, παρά τις διαμαρτυρίες της Μόσχας, επεκτείνεται σταθερά και πλησιάζει τα σύνορα της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης