Τελευταία Νέα
Διεθνή

Dmitry Polyansky (Εκπρόσωπος Ρωσίας ΟΗΕ): Τα αμερικανικά όπλα που βρίσκονται ή θα φθάσουν στην Ουκρανία θα καταστραφούν

Dmitry Polyansky (Εκπρόσωπος Ρωσίας ΟΗΕ): Τα αμερικανικά όπλα που βρίσκονται ή θα φθάσουν στην Ουκρανία θα καταστραφούν
«Ανεξάρτητα από το πόσα όπλα εκλιπαρεί ο Ουκρανός δικτάτορας κατά τη διάρκεια του αρχικού σόου του στο τσίρκο με το απλωμένο χέρι του στις Ηνωμένες Πολιτείες, όλα είτε θα τεμαχιστούν από τον ρωσικό στρατό στο πεδίο της μάχης ή απλά θα καταστραφούν», είπε ο Polyansky
Ανεξάρτητα από το πόσα όπλα ικέτευσε να πάρει ο Zelensky κατά την επίσκεψή του στις Ηνωμένες Πολιτείες, όλα θα καταστραφούν, δήλωσε ο Dmitry Polyansky, πρώτος αναπληρωτής μόνιμος εκπρόσωπος της Ρωσίας στον οργανισμό του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ.
Ο Zelensky βρίσκεται στις ΗΠΑ.
Κατά την πρώτη του ομιλία στη στρατιωτική ακαδημία, επέκρινε το Κογκρέσο για τις καθυστερήσεις του στη συμφωνία για περαιτέρω βοήθεια στην Ουκρανία και άρχισε ξανά να εκλιπαρεί για όπλα. Επίσης θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Biden και να έχει συναντήσεις με εκπροσώπους του Κογκρέσου.
«Ανεξάρτητα από το πόσα όπλα εκλιπαρεί ο Ουκρανός δικτάτορας κατά τη διάρκεια του αρχικού σόου του στο τσίρκο με το απλωμένο χέρι του στις Ηνωμένες Πολιτείες, όλα είτε θα τεμαχιστούν από τον ρωσικό στρατό στο πεδίο της μάχης ή απλά θα καταστραφούν.
Αυτό είναι ήδη αναγνωρισμένο από τους δυτικούς στρατιωτικούς εμπειρογνώμονες», είπε ο Polyansky.
Σύμφωνα με τον ίδιο, αυτό δεν θα επηρεάσει σε καμία περίπτωση την εκπλήρωση των στόχων της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης που ξεκίνησε για να σώσει τις ζωές των κατοίκων του Luhansk και του Donetsk.
«Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι και αυτή η ιστορία θα έχει σίγουρα ένα τέλος σύντομα, κάτι που δεν θα αρέσει σε εσάς και σε άλλους που θωρακίζουν το καθεστώς Zelensky, είτε σας αρέσει είτε όχι. Λοιπόν, τι μπορείτε να κάνετε;
Δουλέψατε σκληρά για αυτό το σκοπό Σας συμβουλεύω να προετοιμαστείτε γι' αυτό και να βγάλετε τα απαραίτητα συμπεράσματα το συντομότερο δυνατό, προτού το βυθιζόμενο καθεστώς του Κιέβου σας παρασύρει στη χοάνη του», είπε ο Polyansky, απευθυνόμενος στις Ηνωμένες Πολιτείες και τους εταίρους τους στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης