Τελευταία Νέα
Διεθνή

Τους έπιασαν απροετοίμαστους: Ρωσικά στρατεύματα «μπουκάρουν» στην περιοχή Soledar της Ουκρανίας

Τους έπιασαν απροετοίμαστους: Ρωσικά στρατεύματα «μπουκάρουν» στην περιοχή Soledar της Ουκρανίας
Οι προσπάθειες επίθεσης των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων στοχεύουν στους οικισμούς Fedorovka και Vasyukovka από τα χωριά Sacco και Vanzetti
Στη συμβολή των κατευθύνσεων Bakhmut (Artemovsky) και Seversky, μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσικής Ομοσπονδίας ξεκίνησαν επιθετικές επιχειρήσεις.
Ουκρανικές πηγές αναφορές επικαλούνται στοιχεία από στρατιωτικό προσωπικό των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων από αυτήν την περιοχή.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ενώ τα ουκρανικά στρατεύματα εμπλέκονταν στην άμυνα στην κατεύθυνση Liman και στην περιοχή Bakhmut, ο ρωσικός στρατός προετοιμαζόταν για επίθεση στην περιοχή μεταξύ των ποταμών Bakhmutka και Vasyukovka, βορειοδυτικά της πόλης Soledar στο DPR.
Εδώ και αρκετές ημέρες υπήρξαν ενεργές επιθέσεις από το 137ο Σύνταγμα Αλεξιπτωτιστών Φρουρών από την 106η Αερομεταφερόμενη Μεραρχία Φρουρών.
Τα ρωσικά στρατεύματα εισβάλλουν σε ουκρανικές θέσεις χρησιμοποιώντας ένα προγεφύρωμα έξω από την πόλη Soledar. Υπήρξε μια απότομη αύξηση της ισχύος εξαπόλυσης πυρών από τη ρωσική αεροπορία και το πυροβολικό στην περιοχή αυτή.
Οι προσπάθειες επίθεσης των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων στοχεύουν στους οικισμούς Fedorovka και Vasyukovka από τα χωριά Sacco και Vanzetti. Κατά τη διάρκεια της επίθεσης, τα ρωσικά στρατεύματα κατάφεραν να απωθήσουν τις ουκρανικές μονάδες της 30ης και 54ης μηχανοποιημένης ταξιαρχίας των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων, οι οποίες υποχώρησαν σε δασικές φυτείες και στη γύρω περιοχή.
Οι επιθετικές ενέργειες των ρωσικών στρατευμάτων στοχεύουν πιθανώς να περικυκλώσουν την ουκρανική ομάδα στην πόλη Seversk στο Donbass.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης