Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ο Λευκός Οίκος «φρενάρει» ξανά τον Netanyahu: «Η Γάζα να κυβερνηθεί από μία ανασυγκροτημένη Παλαιστινιακή Αρχή»

Ο Λευκός Οίκος «φρενάρει» ξανά τον Netanyahu: «Η Γάζα να κυβερνηθεί από μία ανασυγκροτημένη Παλαιστινιακή Αρχή»
Tην ανάγκη να γίνουν πιο στοχευμένες οι στρατιωτικές επιχειρήσεις υπογραμμίζει μεταξύ άλλων ο Λευκός Οίκος
Σχετικά Άρθρα
Μια «αναδιοργανωμένη και αναζωογονημένη» Παλαιστινιακή Αρχή θα πρέπει να αναλάβει τη διακυβέρνηση τόσο της Δυτικής Όχθης όσο και της Λωρίδας της Γάζας, δήλωσε σήμερα ο σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας του Λευκού Οίκου Jake Sullivan σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ισραηλινό τηλεοπτικό σταθμό Channel 12.
Μεταξύ άλλων, είπε πως συζήτησε με τον ισραηλινό πρωθυπουργό Benjamin Netanyahu για την ανάγκη να γίνουν πιο στοχευμένες οι στρατιωτικές επιχειρήσεις στη Λωρίδα της Γάζας.
Ο αμερικανός αξιωματούχος απέφυγε να υπεισέλθει σε λεπτομέρειες ή χρονοδιάγραμμα για την εξέλιξη των στρατιωτικών επιχειρήσεων του Ισραήλ, αλλά χαρακτήρισε εποικοδομητικές τις συνομιλίες και είπε πως υπάρχει «σύγκλιση σε μεγάλο βαθμό» αναφορικά με τους στρατηγικούς στόχους και τα βήματα που απομένουν να γίνουν.
Ο σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας του Λευκού Οίκου Jake Sullivan θα επισκεφθεί αύριο Παρασκευή τη Ραμάλα της Δυτικής Όχθης, για να συναντήσει τον πρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής Mahmoud Abbas, όπως μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων Reuters επικαλούμενο αξιωματούχο της αμερικανικής κυβέρνησης που δεν κατονομάζει. 

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης