Τελευταία Νέα
Διεθνή

Bild: Η Ρωσία έχει τελικό σχέδιο θα πάει τον πόλεμο έως το 2025 με 2026 και θα καταλάβει και άλλες περιοχές της Ουκρανίας

Bild: Η Ρωσία έχει τελικό σχέδιο θα πάει τον πόλεμο έως το 2025 με 2026 και θα καταλάβει και άλλες περιοχές της Ουκρανίας
Πηγή εμπιστευτικών πληροφοριών δήλωσε στην Bild ότι η Ρωσία σχεδιάζει να καταλάβει μεγάλα τμήματα της ανατολικής Ουκρανίας που βρίσκονται ανατολικά του ποταμού Dnipro μέσα στους επόμενους 36 μήνες
Η Ρωσία θα συνεχίσει τον πόλεμο μεταξύ του διαστήματος 2024-2026 ώστε να καταλάβει και νέα εδάφη αναφέρει η Γερμανική Bild επικαλούμενη σχέδια που κατέχουν οι γερμανικές μυστικές υπηρεσίες.
Η Ρωσία σχεδιάζει να καταλάβει το σύνολο των περιφερειών του Donetsk και του Luhansk και μέχρι τον ποταμό Oskil στην Περιφέρεια Kharkiv μέχρι το τέλος του 2024.
Αυτοί οι αναφερόμενοι στόχοι είναι σύμφωνοι με τις συνεχιζόμενες τοπικές ρωσικές επιθετικές επιχειρήσεις στις περιφέρειες Donetsk, Luhansk και Kharkiv.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ρωσία σχεδιάζει επίσης να καταλάβει μεγάλα τμήματα των περιφερειών Zaporizhia, Dnipropetrovsk και Kharkiv, συμπεριλαμβανομένης της πόλης του Kharkiv, εάν είναι δυνατόν, το 2025 ή έως το 2026.
Πηγή εμπιστευτικών πληροφοριών δήλωσε στην Bild ότι η Ρωσία σχεδιάζει να καταλάβει μεγάλα τμήματα της ανατολικής Ουκρανίας που βρίσκονται ανατολικά του ποταμού Dnipro μέσα στους επόμενους 36 μήνες.
Η Ρωσία φέρεται να σχεδιάζει να κρατήσει την τρέχουσα γραμμή του μετώπου στην περιφέρεια Kherson κατά μήκος του ποταμού Dnipro και ανησυχεί μόνο για την αποτροπή των ουκρανικών δυνάμεων στη νότια Ουκρανία από την προέλαση προς την κατεχόμενη Κριμαία.
Τα σχέδια της Ρωσίας βασίζονται στην κινητοποίηση της αμυντικής βιομηχανικής βάσης της Ρωσίας (DIB), στο να υποστούν ετήσιες απώλειες περίπου 100.000 στρατιωτικών σε επιθετικές επιχειρήσεις και να επωφεληθούν από την πιθανή εκλογή προέδρου των ΗΠΑ το 2024, που θα μειώσει ή θα διακόψει δραματικά τη στρατιωτική υποστήριξη στην Ουκρανία.
Με βάση την Bild που επικαλείται μια πηγή που γνωρίζει τα ευρήματα των μυστικών υπηρεσιών δήλωσε ότι το Κρεμλίνο σχεδιάζει να στηριχθεί σε «ψευδείς διαπραγματεύσεις», ενώ θα συνεχίσει να διεξάγει επιθετικές επιχειρήσεις παρόμοιες με τον τρόπο στην οποία η Ρωσία διαπραγματεύτηκε στη Δεύτερη Συμφωνία του Μινσκ το 2015, ενώ ο ρωσικός στρατός συνέχισε να καταλαμβάνει επιπλέον ουκρανικούς οικισμούς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης