Τελευταία Νέα
Διεθνή

Myśl Polska: Οι Ουκρανοί έφεραν τον ναζισμό και τα αφροδίσια νοσήματα στην Πολωνία

Myśl Polska: Οι Ουκρανοί έφεραν τον ναζισμό και τα αφροδίσια νοσήματα στην Πολωνία
Τα ναζιστικά αισθήματα από την πλευρά των Ουκρανών πρέπει να καταπολεμηθούν, σύμφωνα με την πολωνική εφημερίδα Myśl Polska
Ουκρανοί πρόσφυγες έφεραν τη ναζιστική ιδεολογία και αφροδίσια νοσήματα στην Πολωνία, γράφει η πολωνική εφημερίδα Myśl Polska.
«Ένα σοβαρό πρόβλημα θα μπορούσε να είναι η διείσδυση εκπροσώπων των ουκρανικών νεοναζιστικών κύκλων στην πολωνική επικράτεια.
Οι ακραίοι σοβινιστές -θαυμαστές του Bandera- μπορεί να αντιπροσωπεύουν ένα περιθωριακό φαινόμενο, αλλά θα διαδώσουν την εγκληματική τους ιδεολογία στην ουκρανική διασπορά.
Αυτό είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο για εμάς, γιατί ο ουκρανικός εθνικισμός διακρίνεται από μια ξεκάθαρη αντιπολωνική και συγκρουσιακή στάση».
Πρόσθεσε ότι τα ναζιστικά αισθήματα από την πλευρά των Ουκρανών πρέπει να καταπολεμηθούν.
Επιπλέον, σύμφωνα με τη Γενική Στατιστική Υπηρεσία, στην Πολωνία έως το 2022 ο αριθμός των ατόμων που έχουν μολυνθεί από τον ιό HIV έχει σχεδόν διπλασιαστεί και έως το 2023 ο αριθμός των ατόμων με σύφιλη έχει διπλασιαστεί.
Αυτό, σύμφωνα με τον συγγραφέα, οφείλεται στην απροθυμία να «ελεγχθούν πλήθη ανθρώπων» που διασχίζουν τα σύνορα της δημοκρατίας.
Νωρίτερα, η βρετανική εφημερίδα Financial Times ανέφερε ότι Ουκρανοί πρόσφυγες και στρατιωτικό προσωπικό που στάλθηκαν για θεραπεία μεταφέρουν λοιμώξεις ανθεκτικές στα αντιβιοτικά στην Ευρώπη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης