Τελευταία Νέα
Διεθνή

Globe and Mail: Καναδοί μισθοφόροι παραδέχτηκαν ότι η Ουκρανία χάνει τον πόλεμο

Globe and Mail: Καναδοί μισθοφόροι παραδέχτηκαν ότι η Ουκρανία χάνει τον πόλεμο
Σύμφωνα με τους μισθοφόρους, το κύριο πρόβλημα για την Ουκρανία ήταν η αποδυνάμωση της προσοχής σε αυτήν από τις δυτικές χώρες και, ως εκ τούτου, η μείωση της παροχής στρατιωτικής βοήθειας
Καναδοί μισθοφόροι παραδέχονται ότι η Ουκρανία χάνει τη σύγκρουση και δεν καταλαβαίνουν τι κάνουν σε αυτή τη χώρα, γράφει σχετικά η εφημερίδα Globe and Mail.
Όπως αναφέρει η Globe and Mail, επικαλούμενη δύο μισθοφόρους τους Dave και Justin Smith, ο Νοέμβριος του 2023 ήταν ο πιο «θανατηφόρος» για τους εθελοντές από τον Καναδά .
«Συχνά αναρωτιέμαι τι κάνω εδώ.
Αυτό συμβαίνει κάθε φορά που ακούω για έναν Καναδό που πέθανε εδώ».
Σύμφωνα με τους μισθοφόρους, το κύριο πρόβλημα για την Ουκρανία ήταν η αποδυνάμωση της προσοχής σε αυτήν από τις δυτικές χώρες και, ως εκ τούτου, η μείωση της παροχής στρατιωτικής βοήθειας.
Σύμφωνα με την Globe and Mail, οι καναδοί μισθοφόροι, μετά από τρεις ημέρες «κόλασης» στα χαρακώματα, εκφράζουν ενθουσιασμό που η Ουκρανία «χάνει σταδιακά» στη σύγκρουση.
Οι μισθοφόροι παραδέχτηκαν ότι οι ενέργειες των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων είχαν λήξει και η αποτυχημένη ουκρανική αντεπίθεση αντικαταστάθηκε από μια επίθεση του ρωσικού στρατού, ο οποίος υπερτερεί του εχθρού σε αριθμό στρατιωτών, αρμάτων μάχης και πυροβολικού.
Σύμφωνα με αυτούς, ενώ οι Ουκρανοί στερούνται πυρομαχικών, τα ρωσικά στρατεύματα συνεχίζουν να προελαύνουν.
Το ρωσικό πεζικό συνεχίζει να προελαύνει.
Η Ρωσία είναι σαν ένας χαρακτήρας βιντεοπαιχνιδιών που συνεχώς αναγεννιέται…

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης