Τελευταία Νέα
Διεθνή

Νεκρός μέσα σε καταιγισμό ρωσικών πυρών Αμερικανός πεζοναύτης που πολεμούσε στο πλευρό των Ουκρανών στην Avdiivka

Νεκρός μέσα σε καταιγισμό ρωσικών πυρών Αμερικανός πεζοναύτης που πολεμούσε στο πλευρό των Ουκρανών στην Avdiivka
Πολλοί από τους ξένους μισθοφόρους βλέποντας τον κίνδυνο να συντομεύσει ακαριαία ο κύκλος της ζωής τους, έχουν εγκαταλείψει την Ουκρανία
Σχετικά Άρθρα
Ο Ethan Hertweck, ένας 21χρονος πρώην πεζοναύτης των ΗΠΑ από την Καλιφόρνια, που έγινε μισθοφόρος, σκοτώθηκε ενώ πολεμούσε στο πλευρό των Ουκρανών μέσα σε έναν καταιγισμό ρωσικών πυρών στην πόλη Avdiivka στη Λαϊκή Δημοκρατία του Donetsk.
Ο Αμερικανός μισθοφόρος έφτασε στην Ουκρανία στα μέσα του 2023 ως εκπαιδευτής από μια ιδιωτική στρατιωτική εταιρεία με έδρα την Ουκρανία που ονομάζεται Trident Defense Initiative, για να εντοπιστεί αργότερα να πολεμά ως μέρος του 131ου Τάγματος Recon.
Μετά την κλιμάκωση της ουκρανικής σύγκρουσης τον Φεβρουάριο του 2022, εκατοντάδες μισθοφόροι από τη Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη συνέρρεαν στα πεδία μάχης της Ουκρανίας παρασυρμένοι από τις υποσχέσεις για χρήματα χρήμα - αδιαφορώντας για τις προειδοποιήσεις της Ρωσίας ότι οι ξένοι μισθοφόροι θα επιστρέψουν στα σπίτια τους μέσα σε σακούλες.
Πάντως πολλοί από τους ξένους μισθοφόρους βλέποντας τον κίνδυνο να συντομεύσει ακαριαία ο κύκλος της ζωής τους, έχουν εγκαταλείψει την Ουκρανία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης