Τελευταία Νέα
Διεθνή

Botsan (Ρώσος πρέσβης): Αδιάσειστα στοιχεία ότι η Δύση υποκίνησε τις διαμαρτυρίες στη Σερβία

Botsan (Ρώσος πρέσβης): Αδιάσειστα στοιχεία ότι η Δύση υποκίνησε τις διαμαρτυρίες στη Σερβία
Ο Vucic μίλησε για αυτό, δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες εδώ, γιατί πρόκειται για εμπιστευτικές πληροφορίες είπε ο Ρώσος διπλωμάτης
Τα στοιχεία που επικαλέστηκε ο Σέρβος πρόεδρος, Aleksandar Vucic ότι η υποκίνηση των διαδηλώσεων στο Βελιγράδι οργανώθηκε από τη Δύση, είναι αδιάσειστα υποστήριξε ο Aleksandar Botsan – Kharchenko.
Όπως είπε μιλώντας στο ρωσικό τηλεοπτικό σταθμό Rossiya 24, η αντιπολίτευση έχει αρχίσει διαμαρτυρίες, οι οποίες ενθαρρύνονται και υποστηρίζονται από το εξωτερικό.
«Ο Vucic μίλησε για αυτό, δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες εδώ, γιατί πρόκειται για εμπιστευτικές πληροφορίες.
Αλλά έχει αδιάσειστα στοιχεία ότι η υποκίνηση και η υποστήριξη προέρχονται από τη Δύση» υπογράμμισε ο Ρώσος διπλωμάτης κατόπιν συνάντησης που είχε με τον Vucic.
«Οι διαδηλώσεις στη Σερβία οργανώνονται και διεξάγονται σύμφωνα με τις αρχές και τις τεχνολογίες των «επαναστάσεων του Maydan».
Η Δύση σκοπεύει να φέρει δυνάμεις της αντιπολίτευσης στην εξουσία στη χώρα, αλλά κανένας στόχος και σχέδιο του Maydan δεν θα περάσει λόγω της αντίδρασης σε τέτοιες ενέργειες» υπογράμμισε ο Ρώσος διπλωμάτης, επισημαίνοντας ότι στη σημερινή συνάντηση με τον Vucic συζήτησε όχι μόνο τις διαμαρτυρίες της αντιπολίτευσης στο Βελιγράδι, αλλά και τη συνεργασία μεταξύ Ρωσίας και Σερβίας.
«Αυτό δείχνει ότι ο Σέρβος ηγέτης κοιτάζει το μέλλον ακόμη και στην παρούσα κατάσταση» είπε ο Botsan.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης