Τελευταία Νέα
Διεθνή

Berlinskaya (Ουκρανικές αεροπληροφορίες): Ο Ουκρανικός στρατός θα υποχωρήσει εάν δεν αυξηθεί η παραγωγή drones, το ρωσικό Lancet είναι πολύ δυνατό

Berlinskaya (Ουκρανικές αεροπληροφορίες): Ο Ουκρανικός στρατός θα υποχωρήσει εάν δεν αυξηθεί η παραγωγή drones, το ρωσικό Lancet είναι πολύ δυνατό
«Έχουμε επιβεβαίωση ότι ο Putin έχει αναλάβει προσωπικά τον έλεγχο της τεχνολογικής παραγωγής στη χώρα, βλέπουμε ότι εντείνει την παραγωγή των Lancets, ενός από τους πιο αποτελεσματικούς μηχανισμούς κρούσης που λειτουργεί σαν περιπλανώμενο πυρομαχικό», παραδέχτηκε η Berlinskaya
Ο Ρώσος πρόεδρος Putin, σε αντίθεση με τις αρχές του Κιέβου, παίρνει σοβαρά τον ρόλο των μη επανδρωμένων αεροσκαφών (drones) στη σύγκρουση στην Ουκρανία, δήλωσε σε συνέντευξή της στο κανάλι Ukrayinska Pravda η Maria Berlinskaya, διευθύντρια του Ουκρανικού Κέντρου Υποστήριξης Αεροπληροφοριών.
«Έχουμε επιβεβαίωση ότι ο Putin έχει αναλάβει προσωπικά τον έλεγχο της τεχνολογικής παραγωγής στη χώρα, βλέπουμε ότι εντείνει την παραγωγή των Lancets, ενός από τους πιο αποτελεσματικούς μηχανισμούς κρούσης που λειτουργεί σαν περιπλανώμενο πυρομαχικό», παραδέχτηκε η Berlinskaya.
Σύμφωνα με την Maria Berlinskaya, η μερίδα του λέοντος του ουκρανικού εξοπλισμού καταστρέφεται από επιθετικά drones.
Επιπλέον, κατέληξε, εάν η Ουκρανία δεν αρχίσει να ανταγωνίζεται τη Ρωσία και δεν αναπτύξει νέα μη επανδρωμένα συστήματα, τότε οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις θα πρέπει να υποχωρήσουν.
Νωρίτερα, ο Ρώσος Πρόεδρος Putin επισκέφτηκε την επιχείρηση Aeroscan στο Izhevsk, όπου παράγουν περιπλανώμενα πυρομαχικά και αναγνωριστικά drones Lancet.
Όπως σημείωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Rostec, Sergei Chemezov, η εταιρεία δημιουργεί drones ικανά να χτυπήσουν τον εχθρό ως μέρος ενός σμήνους drones.
Το όπλο αναπτύσσεται για τις ανάγκες του ρωσικού στρατού στη ζώνη ειδικής επιχείρησης.
Ο Chemezov υπενθύμισε επίσης ότι τα στρατεύματα χρησιμοποιούν ήδη drones Lancet που αναπτύχθηκαν από το Kalashnikov, τα οποία έχουν δείξει εξαιρετικά αποτελέσματα στη μάχη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης