Τελευταία Νέα
Διεθνή

Erdogan: Καμία διαφορά όσων κάνει ο Netanyahu στη Γάζα και των ενεργειών του Hitler

Erdogan: Καμία διαφορά όσων κάνει ο Netanyahu στη Γάζα και των ενεργειών του Hitler
Ο Τούρκος πρόεδρος έχει επανειλημμένα εγκαλέσει δημοσίως το Ισραήλ για εγκλήματα πολέμου
Με... ναζιστή παρομοιάζει ο Τούρκος πρόεδρος, Recep Tayyip Erdogan, τον πρωθυπουργό του Ισραήλ, Benjamin Netanyahu, αναφερόμενος στον πόλεμο στη Γάζα.
«Ποια είναι η διαφορά ανάμεσα σε εσάς και τον Hitler; Αυτά θα μας κάνουν να αναζητήσουμε τον Hitler. Διαφέρουν σε κάτι οι ενέργειες του Netanyahu σε σύγκριση με του Hitler; Όχι» είπε ο Erdogan και σχολίασε πως «Ο Hitler δεν ήταν τόσο πλούσιος. Ο Netanyahu είναι πιο πλούσιος από τον Hitler. Έχει υποστήριξη από τη Δύση, έχει υποστήριξη από τις ΗΠΑ».
Ο Τούρκος πρόεδρος έχει ασκήσει σκληρή κριτική στον πρωθυπουργό του Ισραήλ, χαρακτηρίζοντας τον ως «χασάπη της Γάζας» αλλά και ως «εγκληματία πολέμου».
Ο Erdogan υπογραμμίαζει ότι η Γάζα είναι παλαιστινιακή γη και θα ανήκει για πάντα στους Παλαιστινίους, ενώ έχει χαρακτηρίσει έγκλημα τη χερσαία εισβολή του ισραηλινού στρατού στον θύλακα. Ο ίδιος έχει επανειλημμένα εγκαλέσει δημοσίως το Ισραήλ για εγκλήματα πολέμου, μετά την απόφασή του να ισοπεδώσει τη Γάζα με ανηλεείς βομβαρδισμούς, αλλά και να πραγματοποιήσει χερσαία επέμβαση με στόχο την εξάλειψη της τρομοκρατικής οργάνωσης Hamas.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης